Świnoujście/Międzyzdroje
Świnoujście/Międzyzdroje
Witam.
Czy jeździ ktoś w tamtych okolicach?
Nie miałby ktoś ochoty oprowadzić mnie i kilku chłopkaów po lokalnych trasach?
Pozdrowienia.
V
Czy jeździ ktoś w tamtych okolicach?
Nie miałby ktoś ochoty oprowadzić mnie i kilku chłopkaów po lokalnych trasach?
Pozdrowienia.
V
Got to get AIRBORNE before it's too late!
heh...
nie wiem czy ktos juz jezdzi...napisz kiedy tam bedziecie
w okolicach miedzyzdroi jest bardzo fajnie ( 10 metrowy drop , dirt , a ta reszta do dziki fr ) w miedzygnojach musicie szukac pajaka...
co do ujscia swiny na sile cos sie da zrobic
kilka drop-ow, cos sie znajdzie...
ale na waszym miejscu jak przyjedzecie autem to bym do niemiec atakowal na klify ew tam na trasy... , wszystko da sie zerobic
tylko pojacie dokladny termin..
nie wiem czy ktos juz jezdzi...napisz kiedy tam bedziecie

w okolicach miedzyzdroi jest bardzo fajnie ( 10 metrowy drop , dirt , a ta reszta do dziki fr ) w miedzygnojach musicie szukac pajaka...
co do ujscia swiny na sile cos sie da zrobic

ale na waszym miejscu jak przyjedzecie autem to bym do niemiec atakowal na klify ew tam na trasy... , wszystko da sie zerobic

tylko pojacie dokladny termin..
-
- Kontakt:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... AdzyzdrojeVel pisze:gdzie szukać?
Może to coś pomożeKrzysiekFR pisze:Dokładnie jak cycu pisze masz 2 miejscówki jedna z tarasu widokowego znajdujacego sie na trasie miedzy miedzyzdrojami a miedzywodziem. natomiast koljna znacznie fajniejsza-od tego działa z czasów 2giej wojny swiatowej w strone tych hoteli albo w strone ulicy do żubrów. Szukaj znjdziesz . ja tam jedzilem na roweku wypozyczonym jak byłem na wakacjach