NIE! dla ratyfikacji traktatu Lizbonskiego przez parlament !

Mariusz K.
Kontakt:

NIE! dla ratyfikacji traktatu Lizbonskiego przez parlament !

Post autor: Mariusz K. »

NIE NIE NIE dajcie sie oszukac. Chca utworzyc panstwo Unia Europejska i do koryta dorwia sie wszystkie swinie europy. Chcecie tego ? Czy chcecie sluchac swin z Europy co nam wolno a czego nie wolno ?

zaprotestujmy na wszystkich polskich forach ! Bronmy niepodleglosci Polski !!!

//http://korwin-mikke.blog.onet.pl/
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

a ja jestem za jednoczeniem wszystkich państw, języka. Co wam to daje że macie oddzielne państwo? Czy nie było by fajnie jakby cała europa była jednym wielkim krajem jak np USA. Prędzej czy później i tak to sie stanie (może nie za naszego pokolenia). Ja w każdym razie widze w tym więcej korzyści niż wad, a argumenty panna Korwina-mikke jakoś za mną nie przemawiają..
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

ehh żle móiwsz, wolisz być tkaim samym jak taki nie wiem... Niemiec np? odmiennośc musi być, Unia jako wspólnota przynosząca korzyści materialne i gospodarcze ok, ale Polska niech zostanie Polską, granic już nie ma, ale język, świadomość narodowa, to MUSI to pozostać!!
http://dhcyc.pinkbike.com
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

spieprzaj dziadu.to forum apolityczne.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

Mariusz K. Popieram inicjatywe, unia jest po to by jednoczyc gospodarke ale nie zamierzam miec jednego panstwa z ludzmi popierajacymi aborcje, etanazje i homo zwiazki gdzie pies jest bardziej ceniony niz czlowiek ;/
MatLen
Kontakt:

Post autor: MatLen »

Prawda. Jestem Polakiem a nie pieprzonym materialistą z uni która jak ktoś napisał wyżej jest tolerancyjna dla takiego syfu jak pedały itp. Takim jak oni pokazuje kciuk w dół. yo
Noldorek
Kontakt:

Post autor: Noldorek »

NIE NIE NIE...dla jedności xD... POLSKA jest jaka jest:) ale nie dzięki polityką którzy ja reprezentują (www.politycy.zal.pl xD ) ale dzięki nam :D...dzięki temu ze potrafimy pić:D trza być dumnym słowiańskich korzeni... DOBRY POLAK TO WOLNY POLAK :D!!!
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Jonasz
Kontakt:

Post autor: Jonasz »

Noldorek pisze:dzięki temu ze potrafimy pić
twoje poglądy demoralizują młodzież :wink:
http://tiny.pl/4dnn _Shiva+Bitch
http://tiny.pl/l7k9 , http://tiny.pl/4dkg _w akcji
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

Jeden już 70 lat temu próbował zjednoczyć Europe. Niech sie wala z tym traktatem
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Zygier
Kontakt:

Post autor: Zygier »

Noldorek apotem jakis helmut jest oglaszany bohaterem w szkole bo pil z Polakiem i przezyl:P
Maciekx aborcje i eutanazje idzie zrozumeic w uzasadnionych rpzypadkach ale homo zwiazki juz nie:P ale za to w niektorych krajach jest pare rzeczy olzwolonych i fajnych zarazem:P ale osobiscie mysle ze ujednolicanie na sile calej Europy jest bez sensu... nawet w USA stany maja oddzielne prawa...
PAU:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
Mariusz K.
Kontakt:

babolfrjezyk angielski - dogadasz sie w calej Europie. Wymien mi te korzysci w punktach bo jakos ich nie widze albo te ktore mogly by byc sa jedynie zludnymi korzysciami.

Maciekx schengen jest po to by jednoczyc gospodarke. Unia jest po to by dobrac sie do portweli obywateli. Zwiekszenie biurokracji, ktora juz jest ogromna. itp Co do homoseksualistow - ja nie mam nic przeciwko nim. Jestem za wolnoscia kazdego czlowieka! Co innego parad mniejszosci homoseksualnych - tego nie popieram.

Noldoreksmutna prawda ale Polska jest wlasnie taka dzieki politykom :/ III RP byla budowana przez agentow! Od poczatku chodzilo o okradanie panstwa na kazdym kroku. Trzeba pozbyc sie tych swin i zamknac w wiezieniu. UPR lekarstwem dla Polski :)
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Mariusz K. W szkołach, a nawet na uczelniach UE promuje się jako wspaniałomyślną instytucję, która wszystko wszystkim daje .. tak stosuje rozdawnictwo, ale za pieniądze podatników. Im mniej państwa w państwie tym lepiej.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
Mariusz K.
Kontakt:

Daniel
calkowicie sie z Toba zgadzam. Jestem za panswtem minimalistycznym, ktore ingeruje w jak najmniejszym stopniu w zycie obywatela.
piotrex
Kontakt:

Mariusz K. stary,jedziesz po wszystkich per "swinie i agenci",a UPR to niby lepszy?z kim sie UPR ozenil przed wyborami?jak dla mnie to mariaz z LPRem pokazal dokladnie ze Korwin Mikke tez sie chce dopchac do koryta.
Bardzo sie ciesze ze LPR (LPR+UPR jakby ktos nie wiedzial wystepowal jako LPR) osiagnal wynik jaki osiagnal w wyborach.
AdamekZ
Kontakt:

Post autor: AdamekZ »

Mariusz K. hmm.... a może przypomnieć ci z historii, że Polska była kiedyś podzielona na mniejsze państwa i dopiero Polanie zjednoczyli inne ludy?? W ten sam sposób można by Polske podzielić na kilka części, np. na Wielkopolskę, Mazowsze, Województwa Południowe itd.
Mariusz K. pisze:Jestem za panswtem minimalistycznym, ktore ingeruje w jak najmniejszym stopniu w zycie obywatela
A pomyśl sobie jaka anarchia mogła by się wtedy szerzyć! Każdy by robił co chciał, najpierw nie musiał obawiać się ukarania ze strony państwa, później robiły by się z tego masowe rozróby, aż w końcu skończyło by się na terrorystach i magnatach, którzy mieli by państwo w państwie. Co prawda, niektóre przepisy są bezsensowne jednak większość, nawet jeśli utrudnia życie, ma prowadzić do wspólnego dobra mieszkańców.

Poza tym uważasz, że Unia koniecznie chce się dorwać do naszych portfeli. Jak może zauważysz dla niektórych państw Uni Europejskiej faktycznie uczestnictwo nie jest opłacalne, ale bynajmniej nie jest to Polska, która przez dopłaty i dotacje zdarnia prawdopodobnie najwięcej kasy z pośród wszystkich krajów członkowskich.

Co nam daje taki wspólny język jak angielski. :roll:
Powiem tylko, że jak wyjedziesz za granicę np. do Szwecji i poczujesz, że koniecznie będziesz musiał dostać się na pogotowie, a niebędziesz miał telefonu, to polszczyzną nie dogadasz się z tamtymi ludźmi, i dopiero jak padniesz, to ktoś łaskawie na pogotowie zadzwoni. Ogólnie znajomość języków się przydaje i wie o tym nawet dwu latek.

Jedynie się zgadzam z tożsamością narodową, bo nawet bez granic, obco krajowiec musi wiedzieć, że tu mieszkają inni ludzie niż w Niemczech, Holandii, czy Hiszpanii. Chociaż tak naprawdę Unia wcale tej tożsamości nam nie zabiera.

To tyle i mam nadzieje, że to ostatni polityczny temat na forum.
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
Mariusz K.
Kontakt:

piotrex
twierdzisz ze swinie i agenci to jakis moj wymysl ? To jest prawda i nie mozna temu zaprzeczyc. Co do mariazu UPR z LPR : Janusz Korwin Mikke wcale tego mariazu nie chcial. Byl temu przeciwny jak pisal nie raz na swoim blogu ... nie jest on aktualnie prezesem a decyzja o tym mariazu zostala podjeta przez UPR. Byly glosy przeciwko byly tez za i wyszlo na to ze wystartuja z listy LPR. Popelnili blad i maja nauczke. Mowisz ze chce sie dorwac do koryta ? Chce sie dorwac do wladzy by zniszczyc koryto - to drastyczna roznica. Nie mowie, ze UPR jest idealny, nie mowie ze JKM jest idealny ... po prostu nie ma innej opcji. Zadna inna partia nie jest liberalna dlatego popieram ta partie. W wiekszosci w sumie zgadzam sie z ich programem.

AdamekZ
zle mnie rozumiesz. Ja wcale nie jestem za anarchia ;) Jestem za zlikwidowaniem biurokracji. Niepotrzebnych przepisow jest wiecej niz Ci sie wydaje. Sa na kazdym kroku. Anarchii by nie bylo bo policja musi byc. Trzeba jakos pilnowac porzadku zebys czul sie bezpiecznie ... wiec nie bylo by gozej niz jest teraz. Jest tez trudna sprawa z narkotykami itp. Karanie za posiadanie narkotykow i trucie wlasnego ciala jest sprzeczne z wolnoscia. Z drugiej strony legalizacja narkotykow mogla by sie zle skonczyc ale jest to spowodowane zakazem, ktory kiedys wprowadzono. Gdyby go nigdy nie bylo to problemu tez by nie bylo. Kazdy wie, ze mozna wachac klej ale kto to robi ? Czy jest to powod do zakazu sprzedawania kleju ? Dodam ze wachanie kleju ma bardzo powazne skutki jesli chodzi o niszczenie swojego zdrowia ...

Dotacje z Unii sa tylko pozornym plusem. To pieniadze podatnikow, nie biora sie z nieba ... Uswiadom sobie najpierw ile pieniedzy w tym momencie zabiera Ci panstwo poprzez rozne podatki, akcyzy, przymusowe ubezpieczenia itp ... to okolo polowa a chyba nawet wiecej tego co uczciwie zarobisz. Gdybysmy zyli w panstwie minimalistycznym to bys nie musial miec zadnych dotacji. Po prostu nikt by Ci nie bral Twoich zarobionych ciezko pieniedzy. Bys mial dotacje co miesiac. Panstwo by sie rozwijalo w gigantycznym tepie.
A czy ja powiedzialem, ze znajomosc jezykow sie nie przydaje ? To babolfr chcial jednego jezyka w calej Europie ... Ja mu tylko powiedzialem ze juz taki jest - j.angielski bo jak znasz angielski to dogadazs sie prawie wszedzie.

polityka jest be :P ale trzeba byc swiadomym, ze ma sie na nia wplyw i wplyw tym samym na Polske. A to juz patriotyzm.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

panowie może na rower warto sie wybrać...jak czytam takie poglądy to cieszę sie że juz mamy otwarte granice,dostęp do wolnej prasy i mediów a takie zaściankowe zachowania sa marginalne...Mariusz K. jeśli jesteś przeciwnikiem cywilizacji zachodniej to dlaczego wypowiadasz sie w sieci,pewnie masz też tel komórkowy i chodzisz w markowych ubraniach....piszesz o państwach minimalistycznych !! Wymień jakieś z przykładu - a nie z teorii !! A Pan JKM jest barwną postacią na arenie krajowej polityki,ciekawe czy oddaje poselskie wynagrodzenie biednym i czy zrezygnował z innych dodatków...

piszesz o narkotykach a zdajesz sobie sprawę że papierosy to największy narkotyk !!! Ciekawe czy palisz fajki ?? Pijesz piwo ?? i czy jesz tylko domowe pieczywo wypiekane z recepty babci.....

basta .

jedna miłość - jedna rasa
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Mariusz K. tolerujesz odmienność seksualną ale nie manifestacje ??? człowieku jaki Ty masz bałagan w głowie,dlaczego pani w berecie może krzyczeć na ulicy pod sztandarem kościoła a wykształcony człowiek o odmiennej orientacji już nie ?? Wiesz ile ludzi zabito w historii chrześcijaństwa za bieganie na bosaka ??

jak chcesz byc dumny z POLSKI to ją popraw a nie zamykaj w schemacie średniowiecza !! Jesteś dziwnie zajarany UPR...i jeśli to ma byc lekarstwo na całe zło ?? to dziękuję serdecznie za takie poglądy radykalnych ludzi zamkniętych na świat i innych !! Spasiba balszoje !!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
piotrex
Kontakt:

Mariusz K.
swinie i agenci to ostatnimi czasy bardzo popularne okreslenia ktore przestaly (przynajmniej na mnie) robic wrazenie.
co do mariazu z lprem-jesli Korwin Mikke tego nie chcial,to dlaczego dalej firmuje to swoim nazwiskiem?ON jest najbardziej kojarzy z UPRem i jesli az tak byl temu przeciwny to mogl wystawic.Nie wystapil?Coz,widac jednak na cos liczyl.
Chce sie dorwac do wladzy by zniszczyc koryto
taaaa,gdzies to juz slyszalem i to na roznych szczeblach..pare razy nawet...
nie ma innej opcji
to Twoje zdanie.
Z drugiej strony legalizacja narkotykow mogla by sie zle skonczyc ale jest to spowodowane zakazem, ktory kiedys wprowadzono. Gdyby go nigdy nie bylo to problemu tez by nie bylo
yy czyli gdyby w latach 80 bodajze nie wprowadzono przepisow dot prochow to teraz nie mielbysmy problemu?skoro tak to legalizacja tez nie stworzy nowych problemownie?w Holandii jakos po zalegalizowaniu trawy dalej towar kupuje sie taniej na ulicy niz w coffee shopie,a wladza dalej zastanawia sie jak walczyc z narkomania.Argumentu w podobnym tonie uzywalem w 2klasie gimnazjum-zalegalizujmy,to nie bedzie problemu.Teraz widze drugie dno sprawy.
ze ma sie na nia wplyw i wplyw tym samym na Polske
to nie patriotyzm tylko psi obowiazek obywatela,ktory poza prawami ma tez obowiazki.
Panstwo by sie rozwijalo w gigantycznym tepie.

idealizujesz stary i to mocno.Z czego panstwo bralo by pieniadze jak nie z podatkow?A jak jestes (Ty albo Korwin Mikke) taki madry ze uwazasz ze znasz dokladne parametry laffera w polskich realiach to grozi Ci niechybnie nobel.

mam przekonania liberalne,ale bez przesady...
ODPOWIEDZ