Amortyzator do 400zl
Amortyzator do 400zl
Szukam amorka do trialu (do400zl.) mozecie mi podpowiedzieć jaki bedzie najlepszy w tej granicy cenowej??
-
- Kontakt:
Ja bym na twoim miejscu kupił Santora dobre sa.... :)
albo jak mozesz to najlepiej dozbierac do 500 i kupic sobie duro 130mm
Podobno Rst to ciulstwa w tej cenie... ale sam bede Glie t4 kupował...
Ale wybor nalezy do Ciebie... :) Ale popieram kolege po ci ci do trialu amor...??
pozdro.. :)
albo jak mozesz to najlepiej dozbierac do 500 i kupic sobie duro 130mm
Podobno Rst to ciulstwa w tej cenie... ale sam bede Glie t4 kupował...
Ale wybor nalezy do Ciebie... :) Ale popieram kolege po ci ci do trialu amor...??
pozdro.. :)
Bikerek...
gg: 1208007...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=455210
gg: 1208007...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=455210
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no żeczywisice z tym duro to mu doradził 130 mm skoku do trialu..... ale słuchaj z drugiej sotrrny to mzoe byc dobre kupic duro i zmniejszyc skok na 80 mm max hehe :) i takka opcja by byla ok ale ja bym wolał sie w to nei bawic tylko jak juz kupic santoura ns ten co ma 100 mm skoku a jak sie nim mocno nei giba to wykoszystuje z 63 mm i to by byla dobra alternatywa mozna by jeszcze jakiegos starego bomberka :D
no żeczywisice z tym duro to mu doradził 130 mm skoku do trialu..... ale słuchaj z drugiej sotrrny to mzoe byc dobre kupic duro i zmniejszyc skok na 80 mm max hehe :) i takka opcja by byla ok ale ja bym wolał sie w to nei bawic tylko jak juz kupic santoura ns ten co ma 100 mm skoku a jak sie nim mocno nei giba to wykoszystuje z 63 mm i to by byla dobra alternatywa mozna by jeszcze jakiegos starego bomberka :D
-
- Kontakt:
A ja bym amora jednak nie ladowal...
Ale jesli juz, to jakis stary bomberek, tak jak kolega mowi, zeby to pracowalo jak juz go koniecznie chcesz, bo jak masz miec 100 skoku bez tlumienia , ktore ugina sie z 3cm to lepiej miec dobry sztywny widelec.
Ale jesli juz, to jakis stary bomberek, tak jak kolega mowi, zeby to pracowalo jak juz go koniecznie chcesz, bo jak masz miec 100 skoku bez tlumienia , ktore ugina sie z 3cm to lepiej miec dobry sztywny widelec.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: