kasa
kasa
jak szybko zarobic kase zeby rower ulepszyc??? szybko, zeby sie nie narobic, legAlnie:d
-
- Kontakt:
Blady214 pisze:
lizzard king Jakby tyle dawali za roznoszenie gazet, to pensja lepsza niż w niejednym zawodzie, gdzie potrzebujesz studia. Nie pomyliło Ci się, nie miało tam być 6zł/h i 8zł/h ?
troche ironii nikomu nie zaskodziło, ale kolega chyba nie zrozumiał przesłania.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
Jak jesteś bardzo "zdesperowany" możesz spróbować zarobić trochę na reklamach internetowych. To jest obecnie najlepsze na rynku http://mega-barre.com/index.php?referer=5694
trzeba mieć tylko cierpliwość, musisz zdobyć jak najwięcej polecających.
Można też spróbować na dwa komputery z jednego konta wtedy idzie 2x szybciej.
Podobno są pewni bo facet od którego to mam pokazywał mi screeny przelewów na paypala. Więc jak mówie jeśli jesteś w prawdziwej desperacji sprobój.
trzeba mieć tylko cierpliwość, musisz zdobyć jak najwięcej polecających.
Można też spróbować na dwa komputery z jednego konta wtedy idzie 2x szybciej.
Podobno są pewni bo facet od którego to mam pokazywał mi screeny przelewów na paypala. Więc jak mówie jeśli jesteś w prawdziwej desperacji sprobój.
-
- Kontakt:
nie do końca.
1 rejestrujesz się
2 po zalogowaniu ściągasz barra (1 link z prawej kolumny)
3 używasz go i 2 razy dziennie klikasz w 2 link pod barem i wyklikujesz wszystkie reklamy (przebywasz na nich około 30 s tam pisze)
4 aby sprawdzić ile masz na koncie klikasz w "statistiques"
no i robisz tak codziennie a bara masz włączonego cały czas. Oczywiście pisalem wczesniej o sposobie "na dwa kompy" no i jeszcze musisz polecać to innym ludziom czyli dawac specjalny link który masz w kategorii Parrainage. to tyle. ;]
1 rejestrujesz się

2 po zalogowaniu ściągasz barra (1 link z prawej kolumny)
3 używasz go i 2 razy dziennie klikasz w 2 link pod barem i wyklikujesz wszystkie reklamy (przebywasz na nich około 30 s tam pisze)
4 aby sprawdzić ile masz na koncie klikasz w "statistiques"
no i robisz tak codziennie a bara masz włączonego cały czas. Oczywiście pisalem wczesniej o sposobie "na dwa kompy" no i jeszcze musisz polecać to innym ludziom czyli dawac specjalny link który masz w kategorii Parrainage. to tyle. ;]