Drop Off 4 2006 Dobija
Drop Off 4 2006 Dobija
Problem w tym, że ostatnio zmieniliśmy z kumplem charakterystykę hopy :twisted: Od tamtej pory mój marzoch ciągle dobija przy lądowaniu... nie mam pompki do amorka i wogóle nie wiem ile dobić warze 75 kg. Jak ma sie sprawa z dobijaniem ciśnienia ile powinienem dopakować, i czy można zastąpić oryginalną pompkę np kompresorem?? Z góry dzięki za pomoc
htrs
hmm kompresorem? owszem ale jakis slabym (np ja mam w garazu jakis Hand Made ktory nie wytwarza zbyt duzego cisnienia...) ale taki ze stacji CPNu bym odradzal bo tam atmosfery w ciagu sekundy leca 
ale mimo wszystko zainwestowalbym w pompke...pompujesz na oko...napompuj troche i sprawdz czy jest twardszy...jak bedzie jeszcze dobijal to znow troche dopompuj i tak metoda prob i bledow :P

ale mimo wszystko zainwestowalbym w pompke...pompujesz na oko...napompuj troche i sprawdz czy jest twardszy...jak bedzie jeszcze dobijal to znow troche dopompuj i tak metoda prob i bledow :P
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645