Witam.
Korzystałem z szukajki ale niestety do 10 strony nic nie znalazłem a dalej mi się nie chciało;). Otuż chciałem się dowiedzieć skąd mogę dorwać DOBRE uszczelki do powyższego dampera, cult-bikes nie chce sprzedawać uszczelek a nie mam zamiaru płącić 289zł za coś co zrobię sam przez max 1h a przy okazji będę dorabiał wentyl;) lub może ktoś zna serwis który mi to zrobi ale nie za 300zł!!!!. Chodzi mi o uszczelkę tą przy tloku po prostu wywaliło mi przy jeżdżeniu olej się wylał i koniec tłumienia:D przez to nawiasem ominą mnie zawody na smolnej:/. Czekam na wpisy no chyba, że ktoś chciałby mi to wytłumaczyć na gg:1504762 (jak ktoś wie jak wyjąć iglicę i wymienić tamtą uszczelkę to również bym prosił o porady).Będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Kumpel znalazl uszczelki do DHX w sklepie z uszczelkami podobno. Wez ze soba stare uszczelki i poszukaj w dobrych sklepach z uszczelniaczami. Jeżeli ewentualnie nie okaża się wystarczajaco mocne to wiele nei tracisz bo tam to grosze kosztuje.
w tej chwili mam rozebranego foxa rc na czynniki pierwsze:D ja uszczelki kupiłem u kumpla w sklepie z czesciami samochodowymi ma na sklepie mnostwo roznych uszczelek.zrob ta jak pisze t_jaworze
Spoko ale niech mi ktoś napisze jak wyjąć z tego cuda iglicę. jak dorwę uszczelki i gwintownik to niedługo pojawi się film jak wmontować do tego amora wentyl:P