Witam.mam ok 1100zł na rame (full)mysle nad tym http://www.allegro.pl/item331759464_dan ... 99zl_.html
Moze polecacie jakąś inna rame,myslałem nad giantem Ac, lub innymi ramami.
Amora jakiego bede wstawiał to Rst Storm 160mm(prosze nei pisac rst to gówno itp.)
Pozdrawiam Wszystkich
heh .. jak za tyle to nieźle
Giant AC powinien sie lepiej spisać
ale poszukaj jakiegoś big hita starego
albo SGS'a w wersji freeride
czasem za 1100 sie trafi
a na bank lepsze
A do czego Ci ta rama potrzebna? Jak zamierzasz latać jakieś większe dropy to odpuść sobie AC. Mój AC team pękł w pięciu miejsach... Jeżeli chodzi Ci o lżejszą jazdę włącznie z "enduro" to AC będzie swietnym wyborem.
ja mam na sprzedanie weylessa 67 jak bys chcial, bez dampera, pekniety, ale pospawany w tespie. mysle ze to duzo lepszy wybor od dm'a. za 700zl bym sprzedal. jakies fotki ramy mam w albumie chyba. pozdro
Stinky do FR jak najbardziej. Do DH juz gorzej bo ma prehistoryczne zawieszenie i w porownianiu z innymi ramkami wypada gorzej niz zle. A ktory rocznik tego Stinkacza?
mrutbdg pisze:Do DH juz gorzej bo ma prehistoryczne zawieszenie i w porownianiu z innymi ramkami wypada gorzej niz zle
Sranie w banie i pierdolenie kotka za pomocą młotka w jednym <brawo>. Może jest gorsza trochę ale gorzej niż źle to przesada ;/. W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz chyba ze weźmiesz sobie bighita z kołem 24" naprawdę zajebisty set do DH ... Każdemu odpowiada inna charakterystyka pracy zawieszenia więc sprawdź sobie jak pracuje i czy Ci odpowiada i zadecyduj wtedy .