Siema. Mam problem, przez co tematy się powielają. Szuakłem info o 66 RC. Wpisuje do szukajki - 1 strona, chce iść na drugą - "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów". OK - myśle - zaloguje sie. Zalogowany wpisuje to samo hasło do szukajki i idzie - pierwsza strona, druga... trzecia: "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów" No i jak tu szukać? Już nie pierwszy raz takie coś mam, ale nie potrzebowałem za dużo info, a teraz szukam i taki zonk. I potem Bombell mi wypomina, że nie szukam, no bo jak... Nie wiem czy to tylko u mnie czy nie, ale już mnie to denerwuje...
heh ;D u mnie też tak jest ale sobie mozna z tym poradzić, czasami zwykłe odświerzenie strony pomoże. Albo wybieranie stron u dołu (nie "następna) no albo jak kolega wyżej pzrez google. To można nawet tematy z 2004 roku i starsze znaleśc
ta niby szukajka to jest do du** nie podobna ja z tego na poczatku korzystałem bo chcialem pare rzeczy sie dowiedziec ale ni chu chu najlepiej w googalch szukac
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
To działa jak szukasz jakichś dosyć ogólnych informacji, np. Suntour Duro. Wyskoczy ci pełno tematów, ale niestety większość to te w których jest tylko wzmianka o tym.
Ta wyszukiwarka chyba nie bierze pod uwagę tytułu tematu, co powinno być jednym z ważniejszych kryteriów.
pierwsza czesc zostaje a zmieniasz tlyko szukana fraze na inna dowolna, zawsze tak szukam i jest najszybciej, najlatwiej, najpewniej, nic sie nei sypie...