Olsztyn - miejscówki FR/Urban FR

kaefpe
Kontakt:

Olsztyn - miejscówki FR/Urban FR

Post autor: kaefpe »

Poszukiwana osoba, która dobrze zna Olsztyn i mogła by powiedzieć gdzie są jakieś ciekawe miejscówki na fajne fotki bo planujemy wpaść na superligę 19'ego więc później pewnie chcielibyśmy zwiedzić olsztyńskie miejscówki FR
www.facebook.com/GravityMag
www.GravityMagazine.pl
B_Barczul
Kontakt:

Post autor: B_Barczul »

Ja ci moge mimo iż buylem tam tylko 2 dni, skatepark taki duuuuży i w ogole zajebisty, dam ci na prv numer ziomka, ktory tam mieszka, moze sie dogadacie
Brring
kaefpe
Kontakt:

Post autor: kaefpe »

skatepark to raczej pod FR nie podchodzi ale thx za info. odezwe sie do typa ale jakby ktos byl jeszcze chetny to prosze sie kontaktowac ze mna na gg: 3577222

pzdr.
www.facebook.com/GravityMag
www.GravityMagazine.pl
mat-
Kontakt:

Post autor: mat- »

mysle ze na zawodach znajda sie ludzie, ktorzy Was oprowadza albo chociaz podpowiedza gdzie jest cos ciekawego tak wiec pytajcie

od siebie dodam ze jedna z ciekawszych miejscowek jest drop do fosy zamkowej oczywiscie przy zamku na starówce :wink:
Robinson
Kontakt:

Post autor: Robinson »

No Ja jestem z pod Olsztyna dokładnie ze Stawigudy i tam to dopiero są zajebiste miejsca ;] Okolice Dorotowa są superciekawe :) Myślę że Niektórych miejsc byście sie bali ;] Nawet wielu.
Obiecuje Koledze SPACED że skocze na płask z 2,5 metra :) i zdjęcie pokaże.
ODPOWIEDZ