no ja p i e r d o l e ! ! ! ! ! !
no ja p i e r d o l e ! ! ! ! ! !
5 dni temu kupilem nowiutka,sliczniutka nowa rame North Shore SUBURBAN.Duzo czesci poszlo ze starego rowerka,w tym tez stery.BYly to stery Tioga igla-igla, zlozylismy rower,ale caly przod latal - stery.Wiec stwierdzilismy ze to juz stery maja luzy (sa po 2 sezonach).Zamowilem sobie steru FUNNa.Dzis przyszly....zakladal i co??? Ku rwa okazalo sie ze stare stery byly dobre tylko glowka Suburbana jest zle zespawana ://////////////////// o jezu a takie mialem obawy przed kupnem polskiego shitu,ni huaj nie ufalem....no i zaufalem.A najgorsze to jest to ze to golym okiem na chama widac,nie patrzylem wczesniej bo nie pomyslalbym ze jakakolwiek firma sprzeda tak krzywa rame.Zaraz zaczna pisac "ej a ja to mam NS i mam prosto,glupi jestes" jak ma tak ktos napisac to lepiej zeby mnie juz nie wkurwial!!!!
Z drugiej strony,zawsze cos takiego moze sie zdarzyc(skzoda ze mi) kiedys w starych Mercedesach S 320 i 430 z manualem byly wadliwe skrzynie biegow i przekladnie,takze bledy sa i u najlepszych,no ale.....chodzi mi o to ze tak na to czekalem i teraz znowu bede czekal,no i jeszcze extra jak nie uznaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/
Z drugiej strony,zawsze cos takiego moze sie zdarzyc(skzoda ze mi) kiedys w starych Mercedesach S 320 i 430 z manualem byly wadliwe skrzynie biegow i przekladnie,takze bledy sa i u najlepszych,no ale.....chodzi mi o to ze tak na to czekalem i teraz znowu bede czekal,no i jeszcze extra jak nie uznaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
a mnie wkużyli kolesie z leader foxa bo kupiłem se dragstara i włożyłem oponke 2,35 i było ok a gdy włożyłem 2,5 to ko0ło ociera O RAME I JEST KRZYWO A OBRĘCZ JEST PROSTA WYJMUJE KOŁO PATRZE A TU WIDELEC JEST KRZYWY O JAKIEĆ 3MM WIDAC JAK **** A MI NIEUWZGLĘDNILI GWARANCJI A TO ICH WINA BO KRZYWO WSPAWANY
te pierscienie sa krzywo dospawane,ale najsmieszniejsze to jest to ze kumpel tez ma suburbana i jak przykladamy moja rame do jego to jest wogole inaczej to zrobione :/ o co chodzi??? kurde trzeba bylo dolozyc pare zlotych i kupic sprawdzona rame :/
dualboy mowisz ze stery FUNNa sa ****** :((((( no nie!!!!! kolejny ******* zakup??????szczerze to mi sie zawsze firma FUNN kojarzyla z zajebistym sprzetem :/
jak narazie zakup tej ramy wciaga mnie tylko w zajebiste koszta- stery 189zl ,luzy jakie byly rozjebaly mi stare stery ktore sa do wyjebania i do tego wszystkiego najprawdopodobniej wykleila mi sie rura sterowa w amorze :/ jakies komentarze? moze ktos chce kupic suburbana :))))))) BARDZO KURWA POLECAM
dualboy mowisz ze stery FUNNa sa ****** :((((( no nie!!!!! kolejny ******* zakup??????szczerze to mi sie zawsze firma FUNN kojarzyla z zajebistym sprzetem :/
jak narazie zakup tej ramy wciaga mnie tylko w zajebiste koszta- stery 189zl ,luzy jakie byly rozjebaly mi stare stery ktore sa do wyjebania i do tego wszystkiego najprawdopodobniej wykleila mi sie rura sterowa w amorze :/ jakies komentarze? moze ktos chce kupic suburbana :))))))) BARDZO KURWA POLECAM
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
nio straszne sa
mialem te stery 2 miesiace i luuzy takie ze tak dokrecalem ze mi gwiazdka z rury wyszla a luzy dalej
dalej mam mostek funn model Hf nie znam rozwiniecia
jest pekniecie ale od pol roku sie nie rozwija ale ma centymetr
siodlo funn thurtle za 199 zl prety poszly po pierwszej jezdzie
piasta funn huru guru tyl zapadki byly y tworzywa sztucznego i sie wyrobily przy nauce pedal kicka
nie kupujcie funna !!
mialem te stery 2 miesiace i luuzy takie ze tak dokrecalem ze mi gwiazdka z rury wyszla a luzy dalej
dalej mam mostek funn model Hf nie znam rozwiniecia
jest pekniecie ale od pol roku sie nie rozwija ale ma centymetr
siodlo funn thurtle za 199 zl prety poszly po pierwszej jezdzie
piasta funn huru guru tyl zapadki byly y tworzywa sztucznego i sie wyrobily przy nauce pedal kicka
nie kupujcie funna !!
A tam