po 1 ... z ta rama to długo nie pojedzisz...
po 2 ... travis jest na sterówke 1,5' wiec nie wejdzie
po 3 ... to 66 jest dosc wysokie i geometria nie bedzie najciekawsza
po 4 ... kup tanszy amor i lepsza rame
Spokojnie travis nie jest taki wysoki ale 66 nie polecam za wysoki, wez travisa 1,1/8 powinno byc ok przynajmniej na jakis czas:p ludzie jezdza w jb z travisami i zyja wiec nie powinno byc az tak zle
z tych dwuch amorow to bym bral 66RC bo o Manitou trzeba dbac jak o oczko w glowie...
a co do ramki to faktycznie ona dlugo nie pociagnie...powiem wiecej.. ona sie bardzo szybko rozleci...
jak chcesz kupic 66RC to kup mocną ramke...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
XXX ale co wspolnego ma dbanie? Raz na 3 miechy poswiecic pół godziny to taki problem. Ja wlasnie nie rozumiem polskich riderów, którzy czesto wybiora mozliwosc olania sprzetu nad performance (i nie chodzi tutaj o to czy travis jest lepszy lub gorszy od 66 bo to akurat osobista preferencja - zbyt rózna praca). Kochasz swój sprzet to o niego dbasz.
BTW. Hemp ktoś u was ma lapierre? Bo widzialem test na stronie paprykarzy. A i poprawcie w nim bo ta sztyca nie jest z carbonu
Dzieki za rade. Przemyslalem to i chyba kupie manitou. Ale z ta rama macie racje, ta rozleci sie. a wiec jaka rama w granicach do 400zl pasowalaby do manitou???
dm dual slalom, ns bitch, chociaz nei wiem czy za ta kase sie wyrwie bitcha w dobrym stanie, oczywiscie te ramy sa pod amora z sterowka 1 1/8", ramy pod travisa z glowka 1,5" za 400zl nie wyrwiesz...
Tak jest taka rama :] ale ja jestem nowy w tym biznesie i ciezko mi sie na jej temat wypowiedziec ale wiem jedno jest kozacka // zreszta ja dopiero koncze skladac rower :p
Hemp bo wlasnie widzialem ze ktos sprzedawał napinacz i sie nawet ludzie pytali czy to nie mój jest przypadkiem :P A że kozacka to wiem. Nie wiedzialem, ze ktos jeszcze ma to cudo w pl
Jeżeli ramka ma być tania to Dragstar w dobrym stanie. Te ramki wytrzymywały monstery 200mm więc z jakimś tam Travisem spokojnie sobie poradzą
Ja jednak zastanowiłbym się nad przesunięciem lekko funduszy i kupnem lepszej ramki ( np. używanego Bitcha ) a trochę słabsze wersji amora, czy czego innego tańszego. Amor ważny, ale ramy zaniedbać nie można.
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać