Marzocchi Bomber Junior T 2007 vs. Boxxer Race 2007
Marzocchi Bomber Junior T 2007 vs. Boxxer Race 2007
Witam,
Chcialbym abyscie pomogli w wyborze amorka, plusy i minusy tych dwoch amorkow. Oba mozna kupic nowe w okolicach 1200zl.
Obecnie jezdze na Bomberze Z1 2.1 150 mm i myslalem aby jakas dwopolke kupic niebawem, a za swojego mozna dobre pieniazki wziasc.
Co radzicie??
Chcialbym abyscie pomogli w wyborze amorka, plusy i minusy tych dwoch amorkow. Oba mozna kupic nowe w okolicach 1200zl.
Obecnie jezdze na Bomberze Z1 2.1 150 mm i myslalem aby jakas dwopolke kupic niebawem, a za swojego mozna dobre pieniazki wziasc.
Co radzicie??
Ostre enduro i 2 Pólka? ŻADEN!!! Nie jest ci to potrzebne w zadnym przypadku. Z1 masz z HSCV czy z ssv i rozwinieciem? Bo moze Z1 z hscv? Albo sprowadzic ze stanów/uk wysoki model nixona lub travis single intristic? (na crc jest ale nie pamietam za ile).
Nic ponad 160mm skoku do enduro i zadnych 2 pólek.
Matos 66 do endu raczej char nie pasuje. Travis/Lyric/Domain najbardziej chyba. Totem to przegiecie.
Nic ponad 160mm skoku do enduro i zadnych 2 pólek.
Matos 66 do endu raczej char nie pasuje. Travis/Lyric/Domain najbardziej chyba. Totem to przegiecie.
-
- Kontakt:
No intristic pracuje very nice. Cena tez fajna. Mysle, ze nawet 145 sie nada do endu.
Widze, ze wchodzi jednak powoli moda na nie kupowanie bo naszych durnych lokalnych cenach
EDIT: Juz wiem skad tanie wellgo na allegro sie pojawiaja
Hmm jakby tylko byla kasa to bym juz to bral... Ehh szkoda bo sie okazja pewnie skonczy niedługo.
Widze, ze wchodzi jednak powoli moda na nie kupowanie bo naszych durnych lokalnych cenach

EDIT: Juz wiem skad tanie wellgo na allegro sie pojawiaja

Hmm jakby tylko byla kasa to bym juz to bral... Ehh szkoda bo sie okazja pewnie skonczy niedługo.
Spaced dokladne oznaczenie mojego amora to Z.1 2.1 Sport RV dokladnie nie wiem czy jest z HSCV czy SSV:P
Myslalem o dwoch polkach bo ostatnio ludzie same takie kupuja i myslalem ze przy ostrzejszych zjazdach bedzie on lepszy
Ale dzieki panowie za rady
Myslalem o dwoch polkach bo ostatnio ludzie same takie kupuja i myslalem ze przy ostrzejszych zjazdach bedzie on lepszy

Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
gg:1037908