Koła FR/DH do 1000 zł
-
- Kontakt:
Koła FR/DH do 1000 zł
Poszukuje kółek FR/DH w cenie maks 1000 zł znacie jakieś wheelset'y w tych cenach...????
Bo jedyne co mi przychodzi do głowy to mavic deetrax co o nich sądzicie ????
Ewentualnie jakieś dobre kółko na tył bo na przodzie to bym złożył...
Hope 2 pro 200 zł
DT swiss 6.1 FR albo Supra BH (nie wiem co lepsze bo cena ta sama wagowo też bardzo podobnie...) 130 zł
DT Champion black 32x1,60 ... 52 zł
Także by zostało MAKS 600 zł na tylne kółko ... tylko żeby było na 36 szprych bo to do HARDTAILA także swoje musi wytrzymać ...
Bo jedyne co mi przychodzi do głowy to mavic deetrax co o nich sądzicie ????
Ewentualnie jakieś dobre kółko na tył bo na przodzie to bym złożył...
Hope 2 pro 200 zł
DT swiss 6.1 FR albo Supra BH (nie wiem co lepsze bo cena ta sama wagowo też bardzo podobnie...) 130 zł
DT Champion black 32x1,60 ... 52 zł
Także by zostało MAKS 600 zł na tylne kółko ... tylko żeby było na 36 szprych bo to do HARDTAILA także swoje musi wytrzymać ...
qunick
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 46&start=0
Możesz przejrzeć szukajke w poszukiwaniu pomysłu bo było kilka podobnych tematów.Senior Siarra pisze:jedyne co mi przychodzi do głowy to mavic deetrax
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 46&start=0
http://bunnyhop.pl/index.php?option=com ... tail&id=24
zerknij na to moze Ci spasuje - jest t o o100 wiecej niz chcesz wydac no ale kto wie
zerknij na to moze Ci spasuje - jest t o o100 wiecej niz chcesz wydac no ale kto wie
-
- Kontakt:
Zastanawiałem sie nad spankami ale są na piastach NS i to mnie troche niepokoiKefirQn pisze:yy a myślałeś o kołach spanka ?
Noo na piastach hope .. było by miło ale 500 zł za tylną piaste jak dla mnie spoooro albo bym wziął jakąś używke w idealncym stanie albo inną piaste przedziale do 400 zł...TK pisze:koła na hope pro złożysz do tysiąca i będzie to najlepszą opcją
No szczególnie białe sie ładnie prezentują .. jaka tam jest piasta bo nie dopatrzyłem sie w opisie ????szava pisze:zerknij na to moze Ci spasuje - jest t o o100 wiecej niz chcesz wydac no ale kto wie
piasty to se te firmowane przez nich(tyl 135 sztywna oska - moge sie mylic trzeba by bylo sie z bunnyhop'em kontaktowac) - co do piast znajdziesz je na stronie, natomiast na mtbr bardzo pozytywnie sie wypowiadaja o calych kolach - przy wymianie to na 100 bedzie moj faworyt (choc do lekkich to raczej nie naleza)
aha
w tym linku co podalem chyba nie ma wszystkich kolorow jeszcze sa chyba czarne aby sie upewnic nalezy przegladnac strone
aha
w tym linku co podalem chyba nie ma wszystkich kolorow jeszcze sa chyba czarne aby sie upewnic nalezy przegladnac strone
szczeze ziomek ma kola spanka i naprawde wypasione sa
no i chyba sa lzejsze od deemaxx-ow naprawde warto kupic bo sa super nawet na tych piastach NS z czasem zmienisz na hope pro 2 albo jakies chris king
chyba ze tez brutec czy jakos tak ale one dosc ze sa w kij drogie to i troche ciezkie ale super wytrzymalosc mmm chcial bym takie 

Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Po co brac dee maxa? Dopłacasz za kolorek przeciez. Piasta w dee maxie nie jest jakas swietna a obrecze to 729/823 (nie pamietam czy to od rocznika czy od czego zalezalo). Kup zwykle mavicove obrecze i uzywke hope czy Atomlaba na CRC. Bardzo fajne piasty robia.
KefirQn wg. crc burgtec ma tez jedna bardzo lekka piasta (przynajmniej ten podpis lightest hub available mi tak sugerował
)
KefirQn wg. crc burgtec ma tez jedna bardzo lekka piasta (przynajmniej ten podpis lightest hub available mi tak sugerował