Jaka dzielnica? w Katowicach nie kradną tak rowerów jak np. w Krakowie. Może w centrum jest inaczej ale na południowych dzielnicach nic sie nie dzieje.
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
A więc tak jamieszkam na tauzenie razem z tym kumplem co mu ukradli rower.
2 Razy ukradli mu go na os. Tysiąclecia.(TAUZEN)
Raz na gwiazdach jak wracalismy z 3 stawów i jeszcze jeden raz w Lasach Murckowskich (w kierunku na Ochojec jadac z 3 stawów)
Sa w Katowicach miejsca gdzie lepiej sie niezapuszczac rowerem??
No ale wróćmy do tematu gdzie jest najbardziej niebezpiecznie w Katowicach??
Ja mam swoje typy:
*Lasy Panewnickie (od strony załeza ul Bochenskiego)
*Wjazd na osiedle Giszowiec od strony stawu Janina (niebieski szlak), chodzi mi o most pod którym stacjonują tzw. "Królowie Ortalionu"
nie wiem gdzie kradna biki w katowicach,jedyne gdzie slyszalam to na gwiazdach. KROM@ma racje, najwiecej bików krakdna w kraku, musisz miec oczy na okolo glowy
heh ja mieszkam w krk i jakos moim ziomkom ktorych znam nie ukradli bika a i tez zalezy w ktorej dzielnicy bo w wolskim lubia sie szmaty pokazac i czasami fiuty z huty szukaja atrackji ( królowie ortalionu ) a tak to spokojnie
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
taaak... mi ukradli już w Krk trzy rowery , a każdy z nich stał nie widoczny na klatce , zapięty 2 zapięciami... a najlepsze było to że goście tak sobie zamki rozbroili że normalnie je odpieli , wzieli rower i zapieli zamki i tyle... Dobrze że nie było to jakieś rowery po pare tyś , tylko 2 BMX'y i jeden taki Trekingowy ...
Tauzen w Katowicach nigdy nie należał do bezpiecznych choćby przez bliskość parku chorzowskiego..
Co do Gwiazd, to nie wiedziałem.. Mam tam kumpla, często tam bywam/łem i jakoś się spokojnie mi tam wydawało.. Ja bym jeszcze powiedział, że na Gliwickiej i pokątnych jej ulicach nie jest zbyt ciekawie..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl