Street/trial
Street/trial
Potrzebuje roweru do street'u ale nie tylko do skakania z murków, schodów itp., tylko także do trialu. No i mam odnośnie tego problemu parę pytań:
1. Na jakich kółkach on jeździ na tym filmiku? http://pl.youtube.com/watch?v=CT8JyR5Z0 ... re=related 24' czy 26?
2. Czy da się wogule uprawiać coś takiego na 26'?
3. Czy rama Octane one void nada się do takiego street'u? Wydaje mi się ze tak bo ma tylko 13' ale proszę o radę kogoś doświadczonego.
Dzięki z góry
1. Na jakich kółkach on jeździ na tym filmiku? http://pl.youtube.com/watch?v=CT8JyR5Z0 ... re=related 24' czy 26?
2. Czy da się wogule uprawiać coś takiego na 26'?
3. Czy rama Octane one void nada się do takiego street'u? Wydaje mi się ze tak bo ma tylko 13' ale proszę o radę kogoś doświadczonego.
Dzięki z góry
1. 26"
2. Tak
3. Teoretycznie tak ale ona jest troche ciężka 2,8 kilo więc do takiego streeto trialu to wolałbym jakąs ramke alu bo lżejsza. Lenosky na tym filmiku śmiga albo na Giant Trials team albo Giant XTC więc bardzo lekkich ramkach ale to już nieco oldschoolowy filmik, chyba urywek z NWD 3 albo 4. Może pomysl nad Agangiem albo teraz nowym dartmoorze TWO6 Playerem
2. Tak
3. Teoretycznie tak ale ona jest troche ciężka 2,8 kilo więc do takiego streeto trialu to wolałbym jakąs ramke alu bo lżejsza. Lenosky na tym filmiku śmiga albo na Giant Trials team albo Giant XTC więc bardzo lekkich ramkach ale to już nieco oldschoolowy filmik, chyba urywek z NWD 3 albo 4. Może pomysl nad Agangiem albo teraz nowym dartmoorze TWO6 Playerem
to jeszcze takie pytanie:
czy ten set jest ok? No i co pozamieniać jak by co.
widelec: DARTMOOR - CROMAX
rama: Author Agang p.m. 14'' 730zł (razem z widelcem)
Wkład suportu: DARTMOOR HARD-BARR 149zł
korba: DARTMOOR VERTICAL 139zł
mostek: ??? 50zł
kierka: NS x-up xl 59zł
pedały: Dartmoor Dirty Harry 69zł
sztyca: accent 49zł
siodło: jekieś bmx 40zł
brakuje mi tu jeszcze kół i hamulców.
Co mogli byście polecić (przód-tarcza tył-v-break)?
czy ten set jest ok? No i co pozamieniać jak by co.
widelec: DARTMOOR - CROMAX
rama: Author Agang p.m. 14'' 730zł (razem z widelcem)
Wkład suportu: DARTMOOR HARD-BARR 149zł
korba: DARTMOOR VERTICAL 139zł
mostek: ??? 50zł
kierka: NS x-up xl 59zł
pedały: Dartmoor Dirty Harry 69zł
sztyca: accent 49zł
siodło: jekieś bmx 40zł
brakuje mi tu jeszcze kół i hamulców.
Co mogli byście polecić (przód-tarcza tył-v-break)?