kraków > gdzie u licha na stacji woda dziala ?

Akozz
Kontakt:

kraków > gdzie u licha na stacji woda dziala ?

Post autor: Akozz »

Witam

Tak jak w temacie czy do diaska w całym krakowie nie ma jedne stacji co by na niej działał wąż z woda ? nie był urwany, albo nie było go wcale lub woda sączyłą by sie z niego z cisnieniem ktore by pozwolilo jej wyplynac w innej postaci niz kilka kropel co kilka sekund ? Byłem cos na 6 stacjach i nic. Nie mam za bardzo jak w domu myć rowra i chciałbym chociaz rame i opony z wiekszych kawałków błota obmyć no ale sie nie da normalnie.

Ktos zna jakas stacje ?
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

na orlenie na ksiecia jozefa/ zwierzynieckiej swego czasu woda dzialala, a jak nie to wiselka
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

skane pisze:na orlenie na ksiecia jozefa/ zwierzynieckiej swego czasu woda dzialala, a jak nie to wiselka
tam za jubilatem kawałek ? tam jezdzilem wlasnie zwykle bo blisko z wolskiego czy duala ale tam bylem ostatnio i nie dziala :/
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

hehe proponuję przylepić temat :D pozdr :lol: :lol:
Be free...
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Idziesz do Castoramy, kupujesz małego karczera i spokojnie myjesz na trawniku/parkingu przed domem.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

dziala na BP obok Reala - jesli mowimy o myjkach cisnieniowych do mycia aut. Tak szczerze to nie macie po co tam jezdzic. Ja jak mam chec umyc bajk to jest zawsze strasznie duza kolejka wiec moze to jedna z nielicznych stacji z myjkami ??
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

Sory że z drugiego końca kraju...
koniecznie wąż?
osobiście używam sprzętu do mycia szyb na stacjach, wiele razy zaobserwowałem jak ludzie myją tymi gąbkami itp całe samochody a więc dlaczego nie umyć całego roweru?
:wink:
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
ODPOWIEDZ