Hej ! Mam powazne pytanie ... wkoncu uzbieralem troche siana ... prawie 7500 i chce za to sobie sprawic rowerek do FR co poradzicie ?? Myslalem o Konie Stinky ale widze ze wiele ludzi zasypuje forum negatywnymi opiniami o tym rowerku ...(tak prz okazji to czy mozna juz i za ile wciagnac model 2005 ?) ... myslalem tez o zlozeniu czegos ale tu pojawia sie klopot z doborem ramki ... dm fr 2.0 - nie bardzo mi sie podoba ... duncon tosa - inu tylko 2.3 z tylu wejdzie ... moze big hit ale nie wiem czy zmieszcze sie w tej kwocie ... mozed zaproponujecie cos innego czekam na odpowiedzi
Hej ... wie kto gdzie i za ile mozna wciagnac kone stinky 2005 ?? wiem ze mozna w kanadzie za nawet dobra cene ... ale jak ja z tamtad sciagnac ... moze w czechach ?
opcja shukaj. gdzieś był topic o stinki 2005. i ma koshtować od 7500 do 8000zł(cena tak na oko;]) ale warto. 17cm skoku przód i tył. a co do stinki 2004 to można w niektórych sklepach wyrwać teraz za 6500.
do toski z tylu spokojnie wchodzi nokian nbx 2.5, a podejzewam ze i gazaa 2.6 tez wlezie (oczywiscie na 26 calowym kolku, bo na 24' to wchodzi ponoc 3.0 ale nie sprawdzalem)
a za 7k jest bardzo fajny sprzecik.. http://www.ellsworthbikes.com/bikes/dare/index.cfm
Napaliem sie na kone stinky 2005 :) jesli ktos wie gdzie ja wciagnac mozna albo jak sprowadzic z kanady niech wali smialo GG 5352342 email - shownomercy@interia.pl