amor kupilem we wrzesniu 2007r w pazdzierniku mial juz luzy, na poczatku kwietnia 2008 w srodku postrzelały jakies plastiki, a dzisiaj robiac bunnyhopa (który mi nie wyszedł bo wyskoczylem moze na 30cm) peknął mi buster. ogólnie straszna kicha no chyba ze ja mialem jakis lipny egzemplarz, ale mysle ze reszta tych modeli bedzie podobna do mojego. jaki myslicie wymieniom mi go na gwarancji?
A ja w to wątpie, będą sie tłumaczyć że używałes go niezgodnie z pzreznaczeniem. Bo gdyby mieli każdy amor wymieniać na gwarancji to by zbankrutowali poprostu ale spróbować mozesz. I lepiej niech to ktoś pełnoletni załatwia, będzie wiarygodniej.
Bombell myślę że to też trochę zależne jest od polityki sklepu rowerowego w którym to kupiłeś i ostatecznie od przedstawiciela ... przedstawicielem jest velo które akurat nie stwarza żadnych problemów jeśli chodzi o wymiany ... więc pozostaje tylko przebicie sie przez sklep w którym się kupiło wideł, powodzenia!
Ja polamalem RST Gila plus t6 na koronie i dali mi na gwarancji gile plus tc... wiec wysylajac im ten amor na gwarancji, nie wiadomo co dostaniesz w zamian. I radzilbym zalatwic to przez kogos pelnoletniego. Ja osobiscie wyslalem amora przez serwis rowerowy i zaloze sie, ze gdybym zrobil to samodzielnie nie dostalbym nic w zamian...
czesc.
mam pytanie zlamalem rst gila plus da i wyslalem do serwisu krossa poczta. nie wiecie co mi przysla spowrotem? mysle ze nie znowu gila plus da;p
Worg2000 pisze:polamalem RST Gila plus t6 na koronie i dali mi na gwarancji gile plus tc... wiec wysylajac im ten amor na gwarancji, nie wiadomo co dostaniesz w zamian
To sie okaze, a jest jeszcze opcja ze gwary nie uznaja.
mag44 powinni ci go wymienić. Tylko uzbroj się w cierpliwość.
Magik125 pisze:mam pytanie zlamalem rst gila plus da i wyslalem do serwisu krossa poczta. nie wiecie co mi przysla spowrotem? mysle ze nie znowu gila plus da;p Very Happy
Mi też pękł w koronie DA w signie ds i po MIESIĄCU czekania wymienili mi właśnie na launcha. Myślę, że tobie też tak zrobią
Bombell pisze:A ja w to wątpie, będą sie tłumaczyć że używałes go niezgodnie z pzreznaczeniem. Bo gdyby mieli każdy amor wymieniać na gwarancji to by zbankrutowali poprostu
Mozesz sie klucic przez rzecznika praw konsumenta ja tak kiedys robilem jak mi nie chcieli uznac gwarancji na telefon przeciez niemoga ci udowodnic ze uzywales tego amora niezgodnie z przeznaczeniem bo niby jak
mag44niezgodnie z przeznaczeniem? zdaje sie ze napisali o Launchu ze sluzy do Dirt Jumpu... A zdaje sie, ze na nim skakałes... Wiec gdzie tu jest uzycie niezgodne z przeznaczeniem??
A jak wysłałeś im tego amora? przez kogos pełnoletniego albo przez serwis rowerowy??