888 - 2008 opinie
888 - 2008 opinie
Potrzebuję informacji na temat nowych 888 - generalnie wady i zalety.
mike007 gówno prawda.http://www.marzocchi.com/Template/detai ... K&Sito=mtb
Nijak 2.9kg. Tyle to było w roczniku 07.
t_jaworze luzy jakies lapaly i nie trzymaly. Podobno dziwnie duzo nowych marzów na serwis idzie.
Nijak 2.9kg. Tyle to było w roczniku 07.
t_jaworze luzy jakies lapaly i nie trzymaly. Podobno dziwnie duzo nowych marzów na serwis idzie.
Na wszystkich sklepach na ktorych patrzylem pisze 2910, na ebayu wszyscy tez tak podaja i gregorio tez tak podaje.
W katalogu ktory mozesz sciagnac ze strony marzocchi tez jest podana waga 2910gram.
Wiec podejrzewam tylko maja blad na stronie przy podanych wagach.
A w 2007 to przeciez nie bylo ATA WC.
A waga przy ata wc na stonie jest pewnie od rc3 wc.
Spaced kultura wypowiedzi to widze srednia
W katalogu ktory mozesz sciagnac ze strony marzocchi tez jest podana waga 2910gram.
Wiec podejrzewam tylko maja blad na stronie przy podanych wagach.
A w 2007 to przeciez nie bylo ATA WC.
A waga przy ata wc na stonie jest pewnie od rc3 wc.
Spaced kultura wypowiedzi to widze srednia
mike007 rc3 wc to 3.6kg. Ta sama strona. rc3 - 3.8kg. A w 07 bylo SL ATA czyli to samo co ATA WC praktycznie.
W tym roku wagi MUSZA być wyższe bo zwiekszono średnice lag bez zmniejszania grubości ścianek. Ludzie na mtbr podawali zdjecia z ważenia i sa cieższe wiec wagi z strony international sa prawdziwe.
A, ze sklepy podaja to akurat tak jest im wygodniej bo i tak na producenta moga potem zwalić...
A za tamto sry ale juz mam dosyc tłumaczenia chyba z 10 raz w ciagu kilku dni, ze nowe sa cieższe.
W tym roku wagi MUSZA być wyższe bo zwiekszono średnice lag bez zmniejszania grubości ścianek. Ludzie na mtbr podawali zdjecia z ważenia i sa cieższe wiec wagi z strony international sa prawdziwe.
A, ze sklepy podaja to akurat tak jest im wygodniej bo i tak na producenta moga potem zwalić...
A za tamto sry ale juz mam dosyc tłumaczenia chyba z 10 raz w ciagu kilku dni, ze nowe sa cieższe.
Ludzie po co te spory. Patrzcie tu :
http://www.pinkbike.com/photo/1933396/
http://www.pinkbike.com/photo/1933396/
-
- Kontakt:
888 rcv 2008 ważą 3600g , czyli 200 g wiecej niz 07, widelec po dotarciu pracuje super , co do luzów , to mój ostatni widelec(superT 07) miał zdecydowanie wieksze i to w całym zakresie skoku a nie tylko (jak 888) na sucho , bez ugięcia. Sprawdzałem widelec kolegi EDVa i nie zauważyłem nic zdrożnego , ale Kolega Mario to znany perfekcjonista
więc nie będę negował jego subiektywnych odczuć.
Pozdro.

Pozdro.
Własnie kupilem Marcoka 888 RCV 2008 , jak narazie jest git, regulacje dzialaja swietnie. Jezdze bez wbitego powietrza(0psi), z rokrecona calkowicie kompresja(momentami przypomina śp. rc2x) i delikatnym tlumieniem powrotu. Waze 66 kg i nie ma mowy o dobijaniu. Mozna sobie ustawic jak sie chce. Ma duzy potencjal. Wiem ze sporo sie zlego dzieje i pisze o 08 ale tez fakt ze masa ludzi to kupilo, co nie zmienia faktu ze odsetek uszkodzonych jest duzy jak na magiczne M. Coz nowa fabryka i Taiwan. Bede co kilka miechow pisal co i jak, jak narazie amor 1 klasa, plynny , mimo ze jeszcze na doraciu, a mam go kilka dni.Wybiera malutkie przeszkody jak i piździarne schody czy kamulce. W razie jakis niespodzianek bede pisac. Na crc oceniany raczej dobrze. Z tego co zauwazylem najwiecej problemow stwarza system rc3 , chyba cos w nim niedopracowali.