PIASTA REBORN BLOODLINE TYł !!

pIOTRAS_OSW
Kontakt:

PIASTA REBORN BLOODLINE TYł !!

Post autor: pIOTRAS_OSW »

iitam słuchajcie sprawa jest nastepujaca i nie cierpiaca zwłoki jezeli mozecie pomozcie mi błagam zakupilem tą piaste za 80 zł nowke ponoc gdy pojezdizłem 1 dzien na 2 cos zaczeło sie rąbac i zaczoł mi łąncuch opadac :/ potem kumpel cos zrobił i było ok teraz po 2 tygodniach to samo sie dzieje a do tego gdy pedałuje w miejscu do tył to koło na boki chodzi :/ ogolnie nieraz sa wydawane nie przyjemne dzwieki taki jak opona ociera o rame tyle ze tkai bardziej metaliczny PROSZE O POMOC !!
voorek
Kontakt:

Post autor: voorek »

może Ci ośka strzeliła ;]
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

oska jest całą jak wyjmuje wszystko jest wporzatku :/ choelra
lloll666
Kontakt:

Post autor: lloll666 »

a moze za slabo kontrujesz cala piaste, kumpel ma zwyklego bloodline`a(pod tarcze) ja mam blodline pro i jeszcze sie nie spotkalem z takim problemem
ashes to ashes...
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

no to jest zwykły blood line na tyłbo Pro mam na przodzie i idealnie sie kreci :/ noz kurde a najlepsze to jest to ze 30em kumpla dzieje sie to samo :/ ciagle łąncuch opada a co dizs zauwazyłęm ze jak jade na manualu to tak rzęzi w srodku ze boje sie robic i tylko jade po asfaldzie xD kurde moze cos jeszcze ktos poradzi ?
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

To najlepiej zdejmij koło i cała ją sprawdz. Czy akseta dokręcona, czy na bębenku nie ma luzu. A skoro rzęzi to mozę coś z zapadkami więc dobrze było by bębenek zdjąc wszystko wyczyścić i nasmarować. Sprawdz przy okazji czy łożyska całe, Może któreś sie rozlecialo czy coś. Potem wszystko dobzre skręc i nie ma prawa źle chodzić
Nicky9
Kontakt:

Post autor: Nicky9 »

mialem tak samo .. tylko ze nie pamietam czy mialem pro czy zwykla (tył).. dzialo sie podobnie jak opisales tylko jak krecilem kolem gdy rower byl odwrocony kolo sie zatrzymywalo samo.. posypalo sie lozysko .. wyslalem do reborna gdzie jest ten program ze jak wyslesz czesc to przysla nowa po zepsuciu nie z twojej winy. przyslali nowa i wszystko git. Chodzila pol roku i sprzedalem tez sprawna. a stalo mi sie to od malego gapa (pierwszy skok na danej piascie)
każda pogoda jest dobra na rower ...
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Dzieki kurde ale w tym problem ze ja nie kupiłem tego ze sklepu tylko od kolesia co miał je nowe .. wiec neiwiem czy temu podlegają
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Nie ważne od kogo kupiłeś, ważny jest papier. Dowód zakupu i gwarancja. Bez tego watpie żebyś coś zdziałał ale próbować mozesz.
ODPOWIEDZ