Mam pytanie- jakie wg Was beda najlepsze kola do podanego wyzej tematu? Chodzi o to zeby byly mocne, ale nie za ciezkie i dobrze sie obracaly ale nie zajebiscie drogie.
Nie pytajcie mnie o kase jaka moge wylozyc, bo nie mam zamiaru na razie nic kupowac, tylko dowiedziec sie co wg Was jest najlepsze do tego.
piasty nsx ( ale sie nasluchalem cos o nich nie takiego... wiec moze WinZip albo Formula? )
obrecze Suny single tracki (albo HALO COMBAT) jesli pod tarcze a jesli pod v to chyba dm24
szprychy... nic specjalnego, chyba ze ktos nie ma co z kasa robic to jakies lepsze:P
detki ... nie mam pojecia...teraz mam taka naprawde gruba za 33zl ale za cholere nie pamietam co to bylo...michelin?
opony.. nokiany gazza? albo maxxisy high rollery, albo tiogi blue dragony
Ja będę podtrzymywał cały czas swoje zdanie - Double Wide. 200g. nie poczujesz a masz najmocniejszą obręcz jaką znam, oczywiście mowa o 24" i na 36 szprych. Piasta NS - maszynowa, szprychy dt, dętka Nokian, opona Kenda i masz zestaw nie do zajechania. Nie jest to super tanie, ale dobre. Jest to moje zdanie i możecie się z nim nie zgodzić.
A ma ktoś Sun Rims Mammoth? Jak to się sprawuje?? Bo chce to sobie zapodać do trialówki na tył?
ja nie mam ale moj kumpel ma i z tego co wiem to nie narzeka... sa dosyc ciezkie ale za to maksymalnie mocne... no i to jest obrecz pod v jak ktos nie ma tarcz
mialem kolo na dm24(piasta author na maszynowkach+DT)
i po 1 dniu jazdy byly kurewsko pokrzywione:/ no ale w koncu obrecz pekla i na miejsce dm24 zalozylem 24" Double Wide'a i sie trzyma
a kolka moich marzen to Dee Max'y :)