Witam słuchajcie macie jakies pomysly bo na prawej ladze pojawiło sie pękniecie i po skakaniu troszke sie poci w tym miejscu ( pekniecie jest tak na srodku w połowie długosci lag od wewnetrznej strony) czym to skleic albo cos albo kto ma dobre lagi na sprzedaz ?? pilnie potrzebuje szybkiego zareagowania
jak chcesz to czymś zatkać to możesz pomalować lakierem bezbarwnym i zetrzeć na równo papierem ściernym (oczywiście wodnym i jak najdrobniejszym), ale takie patenty stosuje się przy ryskach, skoro masz pęknięcie to lepiej wymień lagi bo szkoda zębów
pIOTRAS_OSW a ja mam pytanie nie do tematu... jak Ty to zrobiłeś że Ci pękło?? jak jeździsz (jakie ogległości hopy itp) i od ilu masz tego amora?? Bo też go mam i ten sam rocznik ale myślałem że na Juniorze nie oszczędzają na wadze i że jest mocny....
starty ja tak samo myslałę male kupiłem go i widocznie byłjzu pekniety b ogdy zobaczylem wyciek to patrze a tam sa jakby 2 warstwy w tym miejscu czylu był klejony ja na nim narazie tak nie wywijalem zeby mi pekł koels mi uszkodzonego sprzedał sprawa jest juz w allegro zgloszona a słuchaj ile chcesz za te lagi ??? prosze o odp