Program do montażu filmów
Program do montażu filmów
Potrzebny mi dobry programik, dzieki ktoremu bede mógł ładnie złozyc do kupy pare ujec z jazdy. Z góry mowie, ze Windows Movie Maker odpada. Szukam programu, w ktorym dokładniej moglbym przyciac ujecia i ktory jest ogolnie lepiej wyposazony w rozne przydatne opcje. Podajcie nazwy programow, ktore polecacie i z ktorych sami korzystacie. Z gory dzieki.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... ht=program
Masz nawet temat o tym przyklejony
Masz nawet temat o tym przyklejony
-
- Kontakt:
Adobe jest bardzo prosty jak posiedzisz nad nim trochę i ucz sie skrótów klawiszowych bo to ułatwia. A Pinnacle .... 10 Miałem wcześniej i choynia nie program ciągle sie wieszał, a po czasie odwalało mu i np zaczął dodawać wszystkie efekty od nowa co zajmowało KUPĘ CZASU i wkurwiało niemiłosiernie. A Premiere Jest boski na "enter" ma cus takiego jak renderowanie miód nie ułatwienie
w czasie rzeczywistym przycina dodaje i co tylko zrobiłeś i wrzuca do swojego folderu (wtedy pasek jest zielony) i niema przycięć, i dzięki temu film przerabia (taki nap 13min) w 5 min a nie w 45 :P
Ja mam Adobe premier CS3

Ja mam Adobe premier CS3