Kask Red bull
Kask Red bull
Siemka mam takie pytanie skąd wsiąść kask z malowaniem red bull'a.Doszły do mnie suchy ze wysyła sie kask gdzieś do malowania czy to prawda ??
-
- Kontakt:
Sas1993, jak sobie gdzieś wyślesz to Ci pomalują w co sobie tylko zamarzysz. Orginalnego kasku póki co nie kupisz.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
Sas1993 za darmo to jedynie można w zęby dostać
Gdyby malowali za free to co drugi by miał kask Red Bulla

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
Z tego co sie dowiadywalem w roznych firmach a nawet u przedstawicieli RedBulla
-kaski sie dostaje jako bycie sponsorowanym przez nich
-z tego co wiem sa 2 rodzaje kaskow rowerowych : orzech i full face
-nie mozna kasku kupic chyba ze od posiadacza takowego, a on pewnie dostanie nowy
Mozna sobie to prysnac areografem ale koszt zabawy bylby spory no chyba ze przygotowalbys sobie szablon z jakiegos np plakatu przerzucil to na folie samoprzylepna itd. Ja jako koles ktory cos tam umie maznac areografem sadze ze nie jest to trudne i wzor jest prosty , szczegolnie z szablonu. Koszt sadze ok 100-150 zl w zaleznosci od tego jak kto sie ceni oraz wkladu pracy.
-kaski sie dostaje jako bycie sponsorowanym przez nich
-z tego co wiem sa 2 rodzaje kaskow rowerowych : orzech i full face
-nie mozna kasku kupic chyba ze od posiadacza takowego, a on pewnie dostanie nowy
Mozna sobie to prysnac areografem ale koszt zabawy bylby spory no chyba ze przygotowalbys sobie szablon z jakiegos np plakatu przerzucil to na folie samoprzylepna itd. Ja jako koles ktory cos tam umie maznac areografem sadze ze nie jest to trudne i wzor jest prosty , szczegolnie z szablonu. Koszt sadze ok 100-150 zl w zaleznosci od tego jak kto sie ceni oraz wkladu pracy.
n0 ridE n0 fUN