Ochraniacze KRK

Czarek
Kontakt:

Ochraniacze KRK

Post autor: Czarek »

Mam pytanko które byście ochronki MAROU & MASOCHIST wybrali ochranicze bede łączone z asfaltchami prosze o odpowiedzi dzienki ::]
Dmr Drone
k4milw
Kontakt:

Post autor: k4milw »

Ja mam masochisty i je polecam, sa super, troche cieplo w nich jest, ale idzie im to wybaczyć. A wybrałem masochisty bo dosc czesto jezdze w krotkich spodenkach a przy kontakcie z pinami marou mogly by sie poniszczyc.

Sory za brak polskich znakow ale mam maly problem z klawiatura.
jajokso
Kontakt:

Post autor: jajokso »

mam Masochist ale wersję na łokcie, te ochraniacze sa stusunkowo tanie, ale bardzo sie w nich poci ręka/kolano, śmierdzą i wogóle, zero wentylacji, nie wiem jak jest z marou, ale chyba podobnie
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Zalezy co lubisz i w czym chcesz śmigać. Głuwny dylemat to pianka czy plastik. Plastik wiadomo twardy i jak o cos uderzysz to nic nie czuć. Ale pianka wygodniejsza i mniej krepuje ruchy. Śmigam juz jakis czas w marou i są dośc wygodne pzrez pierwsze 2 godziny jazdy nie czuc ich dopiero dy noga sie spoci to troche potrafią obcierac. Ale jak sie wywalisz to mieciutko jest :) no i dodatkowo chronia pok kolana.
TGMJ
Kontakt:

Post autor: TGMJ »

Swoje masochisty mam już trzeci albo czwarty sezon, wyglądają już dość niewyjściowo, ale dalej spełniają swoją rolę, a zaliczyłem w nich sporo wywrotek i nigdy nc mi się nie stało.
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

Krk Marou
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
rapmen
Kontakt:

Post autor: rapmen »

hmm , jak tutaj widze sporo osob narzeka na wentylacje , fakt faktem nie są jakieś super przewiewne , ale są przede wszystkim tanie i zajebiście chronią. ja mam w sumie same kolana , ale kuzyn ma kolana+piszczele i świetnie się spisują. Tak wiemy są ludzie co by chcieli żeby było tanio , noga sie nie pociła i żeby super chroniły , przykro mi panowie nie da sie :) polecam krk , a jeżeli chodzi o Marou to mnie one nie przekonują. Bombell , krk z plastikiem krępuje Ci ruchy? ee no prosze Cie :) , kończąc swą wypowiedz polecam ochraniacze KRK aczkolkwiek nie jeździłem w marou i jestem zwolenniknieim sprawdzonego plastiku :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=542356
Czarek
Kontakt:

Post autor: Czarek »

Jeżeli ma KTos KRK asfaltchy na sprzedarz do prosze o kontakt 9251683 gg oskarr@o2.pl
Dmr Drone
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

rapmen Jakbyś jeździł w tych starych masochistach i w marou to byswiedział o co chodzi :) Marou wygodniejsze i nic sie nie wrzuna jak sie pzrekręca leko czy cos. I chronia całe kolano nawet boki, czego masochisty nie moga zaoferowac przynajmnij ten starszy model.
Czarek To nie giełda. Więc juz powinieneś mieć ostrzeżenie.
ODPOWIEDZ