Ochraniacze KRK
Ochraniacze KRK
Mam pytanko które byście ochronki MAROU & MASOCHIST wybrali ochranicze bede łączone z asfaltchami prosze o odpowiedzi dzienki ::]
Dmr Drone
Zalezy co lubisz i w czym chcesz śmigać. Głuwny dylemat to pianka czy plastik. Plastik wiadomo twardy i jak o cos uderzysz to nic nie czuć. Ale pianka wygodniejsza i mniej krepuje ruchy. Śmigam juz jakis czas w marou i są dośc wygodne pzrez pierwsze 2 godziny jazdy nie czuc ich dopiero dy noga sie spoci to troche potrafią obcierac. Ale jak sie wywalisz to mieciutko jest
no i dodatkowo chronia pok kolana.

hmm , jak tutaj widze sporo osob narzeka na wentylacje , fakt faktem nie są jakieś super przewiewne , ale są przede wszystkim tanie i zajebiście chronią. ja mam w sumie same kolana , ale kuzyn ma kolana+piszczele i świetnie się spisują. Tak wiemy są ludzie co by chcieli żeby było tanio , noga sie nie pociła i żeby super chroniły , przykro mi panowie nie da sie
polecam krk , a jeżeli chodzi o Marou to mnie one nie przekonują. Bombell , krk z plastikiem krępuje Ci ruchy? ee no prosze Cie
, kończąc swą wypowiedz polecam ochraniacze KRK aczkolkwiek nie jeździłem w marou i jestem zwolenniknieim sprawdzonego plastiku 

http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=542356
rapmen Jakbyś jeździł w tych starych masochistach i w marou to byswiedział o co chodzi
Marou wygodniejsze i nic sie nie wrzuna jak sie pzrekręca leko czy cos. I chronia całe kolano nawet boki, czego masochisty nie moga zaoferowac przynajmnij ten starszy model.
Czarek To nie giełda. Więc juz powinieneś mieć ostrzeżenie.

Czarek To nie giełda. Więc juz powinieneś mieć ostrzeżenie.