JAKA RAMA ( FULL) ? Jamis Diablo 2 ?? big hit?? Czy może?
JAKA RAMA ( FULL) ? Jamis Diablo 2 ?? big hit?? Czy może?
Witam. Sprzedaje moją rame sign fr 1... i pytanie mam. Jaka rama do 1400zł (full).
Posiadam damper FOX DHX 216MM. I Chce go włożyć do nowej ramy. SZUKAM RAMY DO 1400zł BEZ DAMPERA. JAkie Polecacie?
i czy Lepsze Jamis Diablo 2 ?? big hit???
Posiadam damper FOX DHX 216MM. I Chce go włożyć do nowej ramy. SZUKAM RAMY DO 1400zł BEZ DAMPERA. JAkie Polecacie?
i czy Lepsze Jamis Diablo 2 ?? big hit???
-
- Kontakt:
robol2010 w przypadku obu ram, które wymieniłeś damper nie będzie pasował gdyż w bighicie ma on długość 222mn, zaś w jamisie chyba 240mn.
Nie łatwiej sprzedać dhx i kupić ramę z damperem?
Posiadam Big"s"hita z 06' roku i jestem z niego b.zadowolony (mile mnie zaskoczył). Na jamisem kiedys tam myślałem i byłem bliski kupna, ale ktoś mnie uprzedził. O tej ramce krążą bardzo pochlebne opinie ;]
Nie łatwiej sprzedać dhx i kupić ramę z damperem?
Posiadam Big"s"hita z 06' roku i jestem z niego b.zadowolony (mile mnie zaskoczył). Na jamisem kiedys tam myślałem i byłem bliski kupna, ale ktoś mnie uprzedził. O tej ramce krążą bardzo pochlebne opinie ;]
robol2010
nie no brawo... tak se obserwuje co tu piszesz od paru dni...
kupiles odemnei jamisa 11 maja i pytasz sie co lepsze co kupic...
mowisz ze kase wplacisz w piatek.. potem nie odzywasz sie domnie itp, piszac do Ciebie z innego numeru sie odzywasz, mowisz ze masz kase i chcesz ramke kupic...
Potem wkoncu domnei sie odzywasz, i na pytanie co jest piszesz ze niemasz kasy z damper bo costam costam.. co ty se myslisz ? kupujesz na allegro i potem walisz takie walki ??
zobaczymy co na to allegro
ps able diablo ma 222
nie no brawo... tak se obserwuje co tu piszesz od paru dni...
kupiles odemnei jamisa 11 maja i pytasz sie co lepsze co kupic...
mowisz ze kase wplacisz w piatek.. potem nie odzywasz sie domnie itp, piszac do Ciebie z innego numeru sie odzywasz, mowisz ze masz kase i chcesz ramke kupic...
Potem wkoncu domnei sie odzywasz, i na pytanie co jest piszesz ze niemasz kasy z damper bo costam costam.. co ty se myslisz ? kupujesz na allegro i potem walisz takie walki ??
zobaczymy co na to allegro
ps able diablo ma 222