no, jak w tytule, zalety i wady jednych i drugich , i za ile opchnac moge 1.5 miesieczne mx2hd bo sie ich chyba pozbede :/ chyba ze odradzicie..
z gory thx
jezdzilem na tych twoich hayesach, jak i na black boxach - przema i slonia. i powiem jedno : wystawiaj te hayesy wpizdu na allegro i bierz black boxy :]
bb sa zyleta, na siedzaco przerzucaja rpzez kiere (trza sie przyzywczaic do tego :P)
a te twoje hayesiki przy tym takie ... marne som :P
inna sprawa ze slyszalem ze bb nie wytrzymuja duzo i sie sypia. a hayesy mniej. ale to niesprawdzone info mowie swoje wrazenia na ich temat teraz :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pokombinuj z tymi hayesami, qmpel to ma i hamuje mu świetnie, więc to kwestia regulacji.
zależy też jaką masz klamkę, bo ten qmpel śmiga na lx i ma ustawione na neutralną pozycję i jest mega.
hmm bb z klamkami nexave jakimis szajsowymi hamowaly swietnie. wiec z tymi tektro to wogole. zreszta jak wpadniesz teraz zobacze te twoje hayesy i sie cos pomysli o nich :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Fuzzy2000 ze sie tak wyraze: co ty ********** ?? tradycje to jest nic nie warte, marzocchi niby mega stara firma z tradycjami a ich sprzet sie tak sypie jak kroche ciasteczka...wiec tradycja nie ma nic do rzeczy, liczy sie jakosc i cena a bb wygrywa w tym sezonie i mysle ze nie tylko w tym
ja mam pudła i są zajebiste miałem małe problemy z wyregulowaniem przodu ale zajażyłem o co chodzi hample sie dotarły i jedyna na co bym je zamienił to na... GUSTAV M albo HOPE :P