kilka dni temu pękło mi łożysko maszynowe a dokładnie od sterów dartmoor curio Byłem w rowerowych i niestety ale nie posiadają czegoś takiego. Jedynie co to moge kupic nowe stery ale to wyjdzie zbyt drogo. szukałem na allegro ale tez nic nie znalazłem. WIE KTOŚ GDZIE MOGĘ COŚ TAKIEGO DOSTAĆ??
odczytaj symbol jaki masz na uszczelnieniu i albo lecisz do sklepu z łożyskami, albo takowy znajdujesz w niecie lub tez opcja dla leniwych czyli allegro
Jeśli dolne to nie ma problemu. A jesli górne to takie ze skosem to z doświadczenia wiem że bedzie problem. Chyba żadna z polskich firm takich lozysk nie rpodukuje bo oblecialem juz wiekszosc jakie na googlach znalazłem.
Jeśli cie to pocieszy to tu masz Tiogi łożyska http://www.bigbike.opole.pl/pokaz.php?kid=64
w sklepie motoryzacyjnym za całe 1.5 dostalem lozyska do bika kumpla (1 szt. rzecz jasna) zanieś stare łożysko do takiego sklepu i tam już sobie poradza z tym...........
Rozsypało mi się dolne łożysko od sterów. Nigdzie nie mogę znaleźć takiego łożyska, niestety na uszczelniaczu nie widnieje żadne oznaczenie. Wymiary łożyska to 52x40x7. Może ktoś polecić jakiś sklep internetowy gdzie takie coś mogę dostać?