Edytuj posty kolego. Do aganga to 130-150 max. Sam miałęm am ze 130mm i geo było dobre ale ta ramka do raczej lżejszych zastosowań. Ja ją używałem do lekkiego fr i 4x ale zmieniłem właśnie ze strachu o głowke. Jak chcesz jakiegoś HT pod duże amory to masz wybór między Dm ds, Bitch, Cock itp było sporo o tych ramach więc polecam szukajke.
to nie najlepszy pomysł a-gang + junior= pęknieta główka+ rozwalony ryj, a-gang nie jest do dwupułek to rama bardziej streetowo dirtowa a nawet jakbys wsadzil to kompletnie spiepszylo by ci geo pozdro
czerwony najwidoczniej to musiało być parę sezonów temu wszystko się zmienia z czasem, w tym przypadku jest podobnie
Ja bym się nie porywał na pakowanie dwupółeczki w tą ramkę
no w sumie to juniora i tak kupie a co do zmiany geometrii a ganga hmmm troche sie zmieni napewno ale bede wiedział jak załoze jak to sie sprawuje tez teraz mam 130 mm. a czy ktos z was miał kiedykolwiek cos takiego lub podobnego w takiej ramie pzdr....
Kumpel wsadził 66 150mm ale tylko na 3 miesiące potem bym zmuszony zmienić ramke. Szkoda poprostu niszczyć tej ramki. Lepiej od razu sprzedaj póki ject coś warta i kup coś pod wysokie amorki pzreznaczonego. Teraz na allegro stoi DM DS 4.0 za 300zł