Dostępność oponek.
-
- Kontakt:
Dostępność oponek.
Mam do was pytanie... widzieliście gdzieś Tiogę Factory DH na 24" ? Szukam tych oponek, bo powinny już być dostępne, ale jak na razie nic nie znalazłem:/ Na maxxisy mnie nie stać, a od Kinetics'a wolę Tiogę. Dodam, że mam 120zl na opony(komplet).
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
a googla to juz nie ma?? wystarczy wpisac tioga factory dh 24 i ci wyskakuje http://nartyrowery.pl/index.php?modules ... z&&id=3941 http://bike-on.pl/product.php?id=933&id_categories=0
pozdroooo i nastepnym razem szukaj w googlach :P
pozdroooo i nastepnym razem szukaj w googlach :P
diablos993 tiogi są kiepskie.
lepsze od kinetics, gorsze od nevegala (którego na 24" nasz "kochany" dystrybutor nie sprowadził)
Porównywalne do vee rubbera stouta (tyle że ten agresor bardziej gryzie ziemie i jest cięższy, ale i tak mogę polecić bo się mile zaskoczyłem. Poza tym 2,3" to dla mnie za mało, preferuje 2.5-2.7 )
masz 120zł, jakby to byo na 1 ooponę to mozna by poszaleć, intense np .Choć to już 130zł i też tylko 2.35", szkoda, że nie 2.5 (niby na allegro jest teraz używka intense 24"x3", tyle że raz to już ciut za dużo, dwa jakaś stara i teraz nasz dystrybutor takich nie ma)
lepsze od kinetics, gorsze od nevegala (którego na 24" nasz "kochany" dystrybutor nie sprowadził)
Porównywalne do vee rubbera stouta (tyle że ten agresor bardziej gryzie ziemie i jest cięższy, ale i tak mogę polecić bo się mile zaskoczyłem. Poza tym 2,3" to dla mnie za mało, preferuje 2.5-2.7 )
masz 120zł, jakby to byo na 1 ooponę to mozna by poszaleć, intense np .Choć to już 130zł i też tylko 2.35", szkoda, że nie 2.5 (niby na allegro jest teraz używka intense 24"x3", tyle że raz to już ciut za dużo, dwa jakaś stara i teraz nasz dystrybutor takich nie ma)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dziwi mnie oszczedzanie na takich rzeczach jak np opony, kierownice i hamulce
bo to glownie od w/w czesci bezposrednio zalezy nasze bezpieczeństwo
padnie ci przerzutka, piasta lub sztyca to nic Ci sie nie stanie -zatrzymasz sie bezpiecznie na trasie, a jak padnie Ci przewód w hamplu albo opona nie złapie przyczepnosci to zawsze mozna zaliczyc dzwona w drzewo
tak wiec moze lepiej bedzie dozbierac te kilkadziesiat złotych (jedno wyjscie do baru mniej !) i kupic cos przyzwoitego (jakies HR albo miniony)
Pozdro !
bo to glownie od w/w czesci bezposrednio zalezy nasze bezpieczeństwo
padnie ci przerzutka, piasta lub sztyca to nic Ci sie nie stanie -zatrzymasz sie bezpiecznie na trasie, a jak padnie Ci przewód w hamplu albo opona nie złapie przyczepnosci to zawsze mozna zaliczyc dzwona w drzewo
tak wiec moze lepiej bedzie dozbierac te kilkadziesiat złotych (jedno wyjscie do baru mniej !) i kupic cos przyzwoitego (jakies HR albo miniony)
Pozdro !
-
- Kontakt:
Dziwne mój kolega na Tiogach ponad pół roku jeździ i zero problemów z nimi!!! A ostatnio właśnie na asfalcie b. dużo jeździł... Michal4X w tych sklepach są niedostępne pisałem do nich.. jedynie w nartyrowery ostatnia sztuka i mam kilka dni na odpowiedź, a dopiero za 2tygodnie będę miał kasę... Ehh
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
-
- Kontakt:
a w lidlu moje ulubione winko było (niestety, bo sie skończyło :] ) po 5,99zł hehe
mi by było ciężko wydać w moim ulubionym barze (nie bez powodu zwanym 7 wydziałem politechniki lubelskiej ) 50zł bo to by było 14 piw
a co do opon diablos993 jak nie możesz znaleźć opony to sprawdź w Łodzi stouta, powinni mieć to w rowerowch, przynajmniej u nas jest po op 40zł ( a na allegro są po 30pare)
Jak mówiłem cieżka, ale za to ścianki ma grube i dobrze sie trzyma. W tej cenie jak dla mnie najlepsza (bo nevegala za 50zł na 24" niestety nie ma w Polsce i nie będzie)
mi by było ciężko wydać w moim ulubionym barze (nie bez powodu zwanym 7 wydziałem politechniki lubelskiej ) 50zł bo to by było 14 piw

a co do opon diablos993 jak nie możesz znaleźć opony to sprawdź w Łodzi stouta, powinni mieć to w rowerowch, przynajmniej u nas jest po op 40zł ( a na allegro są po 30pare)
Jak mówiłem cieżka, ale za to ścianki ma grube i dobrze sie trzyma. W tej cenie jak dla mnie najlepsza (bo nevegala za 50zł na 24" niestety nie ma w Polsce i nie będzie)
-
- moderator
- Kontakt:
Polecam ci panaracery fire fr24'
tylko ze kpl cie wiecej wyniesie ale to duzo lepsza inwestycja niz tiogi ;p
www.lemonbike.eu
tylko ze kpl cie wiecej wyniesie ale to duzo lepsza inwestycja niz tiogi ;p
www.lemonbike.eu
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-