trek session 77

dhman
Kontakt:

trek session 77

Post autor: dhman »

siema
opłaca sie kupowac ten rower ?? - Trek Session 77
Co myslicie o tym sprzecie ?

pozdro
Freeride to potega,Downhill to podstawa
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

a co chcesz na tym rowerze robic i ile masz kasy?
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
dhman
Kontakt:

Post autor: dhman »

no rower do FR i czasem DH , mam 6k
Freeride to potega,Downhill to podstawa
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Jako użytkownik Session 77 (byly juz niestety) powiem tak,

Rama jest pancerna, wiec na pewno nie inwestujesz w shit! a'la DC który będzie pękał co pół roku ... taka prawda drodzy miłośnicy DC. Niestety zapłacisz za to wagą - 5,8 kg rama ze sterami, sztycą i siodłem ważyła w moim wypadku. A miałem Mke.

Jeśli chodzi o pracę, to po przelaniu seryjnego 4waya na olej 2,5W rama chodziła NAPRAWDĘ zacnie. Jest cholernie progresywna i sztywna bocznie. Ale nie ma sie co kłamać, nie jest to rama która wybiera cód miód w DH. Za to do skakania jest wprost stworzona. Stosunkowo nisko zawieszony suport też czasem przeszkadza gdy chce się dokręcić z pedał wali w kamień.

Generalnie ramę POLECAM gdyż jest naprawdę zacna. Swoją musiałem niestety sprzedać, a teraz przesiadłem się na coś bardziej zjazdowego bo wybyłem z miasta na wieś i mam bardzo blisko do Myślenic. Jednak ramka nada sie i do DH i do FR z nastawieniem na FR.

Pozdrawiam
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

motomysz niski support to raczej zaleta ;) Trzeba po prostu umieć krecic ;) Az tak nisko go nie ma jak biki dh wiec nie jest zle. Session 77 ma bardzo fajny osprzet jak za tą cene tyle, ze ta waga moze troche przeszkadzac bo nawet ramy jak faith waza duzo mniej. No ale kupujac uzywke masz pewnosc, ze rama dalej duzo zniesie.
ODPOWIEDZ