hehe nie wiem czy posmigasz bo dzis w televizji cos mowili o zamknieciu skrzyczne i szyndzielni dla bikerow bo sie pruja zieloni ze niby niszczymy runo lesne i zostawaiamy wglebienia w glebie od opon < hahaha > zal poprostu
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
swoja droga głupota.... niech zamkną jeszcze więcej wyciągów - skutek będzie łatwy do przewidzenia, dużo z byłych zjazdowców przesiądzie się na motory crossowe ... łajno będzie nieziemskie... ciekawe jak wtedy będzie wyglądało runo leśne jak przejdę KTM-em
skrzyczne masakryczne ale w średniowieczu zostało ;(
wycinka całego lasu to nie jest uszczerbek dla natury ?? maszyny ryjące runo i warczące piły to dla nich norma....ale rower to maszyna zła i!!! rowerzyści dziećmi szartana
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ok 7 min z reszta frajernia to frajernia nie wiedza na czym pieniadze zarabiac i zamiast nasze umiejetnosci ktore powinny isc w gore stoja w tym samym miejscu wiec jaki z tego moral ?
Smigac za granice bo wiekszosc fajnych miejscowek nam pozamykaja.... bo uwaga cytuje " robimy takie rowy o "
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
po obejrzeniu tego materiału i wypowiedzi tego goscai co mówi ze robimy takie "jakby rowy" rece mi opałdy. Stawiaja nas w złym swietle barany. Czesto jedze po szyndzielni poniewaz to jest góra do której mam najblizej, co prawda w słoneczne dni jest tam duzo ludzi, ale jakby chceli zrobic trase Dh to bez problemu by sie dalo zrobic taka która nie przecinała by szlaków. Czy to taki fajny pomysł to nie wiem bo ceny kolejki wrecz odstraszaja (okolo 13zł ulgowy z rowerem ;o ) Wg mnie trzeba kogos modrego zeby im wszystkim wytłumaczył i pokazał na czym to polega i jaka to frajda, no ale skoro nie chca zarabiac na nas to juz ich problem, ktos inny na tam skorzysta
To jak jest w końcu z tym skrzycznym? można wyjechać z rowerami? czy też nie? Bo z materiału tvp z linka wynika, że nie chcą zezwolić na budowe trasy no i że ogólnie są zacofani ;>
greenman tak z ciekawości, bo sam po Szyndzielni jeżdżę często, którędy Twoim zdaniem można by puścić trasę, która nie przetnie szlaków?
Plany takiej trasy zostały przygotowane, przecinała ona co prawda szlak, ale w sposób bezpieczny dla nich (turystów) i dla nas. Plany zostały przedstawione władzom Bielska-Białej i zyskały akceptację!!!. Firma przygotowująca miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego dla stoków Szyndzielni dostała polecenie wciągnięcia tego planu do projektu. Materiały zostały wysłane, ocenione bardzo pozytywnie i ............ odrzucone ze względu na negatywną opinię ALP - argument - " ooooo takie wgłebienia po oponach". I to by było na tyle, to jest info z pierwszej ręki - jestem autorem tych planów. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego kopania - oczywiści nielegalnie.
Jest ryzyko, jest zabawa, albo piargi (gleba) albo sława
dhzwierzak tak wiem o tym, czytałem ostatnio w "Kronice". Jednak jestem ciekawy jaka jest wytyczona linia tej trasy. Jeśli masz jakieś info/plany, to możesz posłać mi na PM?
hubert92 dzzisiaj bylem na tartaku w wisle i jak jechalem przez szczyrk to w yciąg jezdzil (jeslii dobrze widzialem) ale raczej tak bo samochodow to tam troche stało