no z przodu pewnie nie ma przerzutki :P.. tiagra to jest to samo co sora tylko tiaga jest zrobiona z alu i jest troche lzejsza czy jakos tak .. jednak nie wiem czy pozyje ona dlugo w dh.. jak bys mial troche wiecej kasy moglbys kupic manetke i przerzutke ze srama (sa ogolnie lepsze i sztywniejsze) np x7
PS ja mialem sore w tamtym roku na sezon to wozek byl troche pogiety ale dawala rade
A może ktoś jeździł DH/FR na Sorze i sobie chwalił? W pewnym sklepie namawiają mnie do kupna Sory, ogólnie żeby nie kupować nic droższego że się nie opłaca i takie tam. Z początku myślałem, żeby zakupić Shimano XT lub SLX z krótkim wózkiem ... a ogólnie nie chcę kupować Sram'a to jest takie moje widzi mi się i ogólnie nie chce inwestować w zmianę manetki i prosił bym o jakąś pomoc ze strony szanownych forumowiczów w sprawie przerzutek shimano dziękuje i pozdrawiam
105 lub Ultegra. Miałem Ultegre przez jakiś czas i śmigałem w 4x. Przerzutka mocna, pewnie i szybko zmienia biegi. Poprzednio miałem Xt 06 z krótkim wózkiem i po 3 miesiącach poległa. A tego mojego egzemplarza Ultegry nadal kumpel w dh używa.
sora sie szybko rozregulowywuje moj kolega mial tiagre w dh i az takiej wielkiej tragedii nie bylo a tiagra to sora w innym opakowaniu , ew mozesz kupic 105 lub ultegre jak pisal Bombell..