Jako ze stare mp 4 mnie wkurwia postanowilem kupic cos innego... i nie wiem co wybrac, w miare cenowo i zeby nie byla jakas kurwa duza ;D i zeby landie gralo ;p
Fuck. Nie ma czegos takiego jak MP4 player. Format mp4 odtwarzaja tylko niektóre ipody...
A co do kupna to lepiej powiedz jaki masz budżet. Ogólnie od siebie polece ci meizu m6. Dobra jakosc muzyki i filmów, bateria trzyma 36godzin, odtwarza znacznie wiecej formatów, bardzo dobry dyktafon, nie trzeba przez program zgrywac tylko normalnie przerzucac foldery, tanszy od gównianych ipodów(a lepiej od nich gra). Wiele podzespolów wspolnych z iriverem i to wlasciwie sprzet na tym poziomie. Zobacz sobie go na allegro. Sam mam mojego ponad rok i nie zamieniłbym go na zadnego playera na rynku w tym momencie.
Wlasnie ja chce tlyko zeby odtwarzlao muzyke zero filmow itp gowien, ma byc latwy w oblsudze i tlyko do muzy budzet w maire dobry sprzet n apolskie fundusze, nie ma okrelsonego lae tka moze w grniacach 150zl +/-
street-fighter creative to szajs z malezji czy innej tajlandi. Po prostu dobrze sie reklamują.
Do 200zl to albo shuffle 1st gen (ten wiekszy - uzywki tanie sa) albo Sansa jakaś. Mówie ci pytaj o tym na forum mp3store bo tam nawet do tego logowac sie nie trzeba, a tutaj ludzie mniej ogarniaja
ja mam iPoda i jestem z niego zadowolony.. na orginalnych sluchawkach swietny dzwiek i ogolnie bardzo fajny odtwarzacz.. niektore nie odtwarzaja filmow (te jedne z pierwszych).. jak dobrze poszukasz to znajdziesz fajnego w dobrej cenie
ipod shuffle !! Boski odtwarzacz, najlepiej w kolorze różowym , super sprzęcik jeśli chodzi tylko o odtwarzanie muzyki. I jeszcze ten klips, przydaje się na rower.
Michal4X tylko 2 ipody graly w miare niezle - Shuffle 1st gen i Video 5.5gen. W innych firma koncentrowala sie na fajerwerkach i pierdołach, a gralo to ladnie moze jak sie lubi mp3 w 128kbps sluchać. Mi by sie nawet na Apple Lossless nie chcialo z Flaców i Oggów przegrywac.