Haha inteligentne dzieci "Fajer foksa" i " MS łorda", a dopiero trzecia osoba, Musiała Wam taką prostą rzecz wyjaśnić... ech, szkoda słów. Może nie jestem mistrzem interpunkcji ale, takich jak Wy to idzie wyczuć na kilometr

...
Poza tym jak Ty sobie to wyobrażasz ?? Że Ty chcesz żeby ludzie nie pisali bzdurnych tematów, to tak musi być, a jak ktoś jednak, nie daj Boże wyskoczy z czymś, to "łopatą" go po ryju... żal Mi się robi jak czytam właśnie takie komentarze "Człowieku doskonały" poza tym temat jak tema o sprzęt a że Kolesiowi walnęła się 1, słownie JEDNA literka, to Ty i tobie podobni obrażają Mnie, Moją Matkę i nie wiadomo co jeszcze... Hmm przychodzi Mi teraz Tylko jedno do głowy, Jesteście po prostu ograniczeni... A to co napisałem o "wacku" miało nawiązywać do pewniej reklamy Wiecie
"cześć Kasiu, Ja też Mam 13 lat" ale Ok umówmy się że następnym razem będę od razu pisał sprostowanie... do Moich nieudanych dowcipów...
Pasik129 Mam nadzieje że ten txt nie był do Mnie ! Bo tego słowa nie znosze i nie toleruje kierowania go w Moją stronę...
Aaaa I ten, no tego

Jak Wać Panowie znaleźli tylko tych kilka Błędów czas na aktualizacje słownika w "łordzie"