Damper Stratos Helix serwis
Damper Stratos Helix serwis
Jestem posiadaczem dampera stratos helix sport (ten bez regulacji tlumienia) z roku 99 lub 2000 i przymiezam sie do serwisu. Nie wie ktos, ile oleju leje sie do tego dampera? Szukalem w sieci dlugo i wytrwale manuala do tego modelu, ale nie znalazlem :(
-
- Kontakt:
Rozumiem ze chcesz tylko wymienic olej?
Jesli tak to sobie daruj...
Jesli zas damper pociekl to musisz zmienic uszczelki , a to juz wyzsza szkola jazdy, zwlaszcza ze damperek ma mega shafta.
Zreszta jak mozesz odezwij sie na gg, mam troszke doswiadczenia, sproboje pomoc.
Jesli tak to sobie daruj...
Jesli zas damper pociekl to musisz zmienic uszczelki , a to juz wyzsza szkola jazdy, zwlaszcza ze damperek ma mega shafta.
Zreszta jak mozesz odezwij sie na gg, mam troszke doswiadczenia, sproboje pomoc.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
tez mam ten damper od dawna, teraz go nie uzywam bo jezdze na swoim wlasnym. wracajac do stratosa, to faktycznie po jakims czasie wlasciwosci tlumiace zanikl, przydalo by sie go rozebrac i odpowietrzyc. mi sie nie chcialo, ale mzoe kiedys...
wrcacajac do sprawy, proponuje wyslac maila do stratosa z zapytaniem o objetosc oleju, pewnie zamiast odpowiedzi, dostaneiesz za pol roku komplet naklejek
buahahahahahahaha
a zreszta, ja tam zawsze wszystko robieram na zywca, w chujopwym imadle, zuytym kluczem i wygietymi srubokretami. kulki z piast sie sypia, olej z amorow sie leje, gowna z opon odpadaja. potem to skladam do kupy (czasem nawet jakeis czesci zostana :o) i na ogol dziala ;)
wrcacajac do sprawy, proponuje wyslac maila do stratosa z zapytaniem o objetosc oleju, pewnie zamiast odpowiedzi, dostaneiesz za pol roku komplet naklejek
buahahahahahahaha
a zreszta, ja tam zawsze wszystko robieram na zywca, w chujopwym imadle, zuytym kluczem i wygietymi srubokretami. kulki z piast sie sypia, olej z amorow sie leje, gowna z opon odpadaja. potem to skladam do kupy (czasem nawet jakeis czesci zostana :o) i na ogol dziala ;)