CZy taki rower jest wart swej ceny
-
- Kontakt:
CZy taki rower jest wart swej ceny
Witam zamierzam kupić jakiś rower i natknąłem sie na firme koxx
http://www.koxx.pl/k-atalog/index.php?a ... ductId=189
co sądzicie o takim rowerku ?
http://www.koxx.pl/k-atalog/index.php?a ... ductId=189
co sądzicie o takim rowerku ?
jak na mój gust zajebiście drogi, co tam w ogóle jest? bo nie znalazłem żadnego opisu na tej stronie. Ale myślę, że i tak za drogi, o wiele lepszym wyborem byłoby składanie, bo za 4000zł to masz naprawdę super rower do streetu na sztywniaku i w kieszeni 2000zł. Jak dla mnie tamta cena jest z kapelusza...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
arek7777777 to za ta cene dowolny sprzet mozesz miec. Wiekszosc czesci z CRC dostaniesz. Do tego jakas mocna rame Cro-mo jak chcesz street. Ma byc bez amora? Bo jak tak to w ogóle pelen wypas masz. Teraz sporo nowych manufaktur sie lansuje wiec przegladnij zagraniczne fora.
Superco bardzo fajnie odebrane zostalo ew. blackmarketa. Kola na CRC ogarniasz dowolne bo skladaja bardzo ladnie. Reszte wg uznania.
Superco bardzo fajnie odebrane zostalo ew. blackmarketa. Kola na CRC ogarniasz dowolne bo skladaja bardzo ladnie. Reszte wg uznania.
artin.van.bruyen pisze:
ładnie wygląda ale w życiu bym za to nie dał tyle.
widać że osprzęt ciulowy Smile
lepiej poskładać coś albo kupić jakiegoś ns'a
Faktycznie Ciulowy ... części i ramy "24 bicycles" zawsze były ciulowe...np legendarny LeToy 4

Sama rama Moon to ok. 800 euro u producenta !
Widelec to kolejne 150 euro
Obręcze są po 60 euro
Kiera kosztuje następnych 65 euro
Mostek jedyne 100 euro
Sztyca i zacisk to 46 +25 = 71 euro
Stery bagatela 120 euro
piasta przednie 120 euro
Tylna piasta os 14mm 230 euro
Pedałki kosztują 85 euro
a siodło 40
z tego co tu mam robi sie: 1840 euro

niektóre części są pewno inne, ale nie zmienia to faktu, że JAK SIE NIE ZNASZ to sie nie wypowiadaj i jeździj sobie na pękających NSach.
============
edit:
no tak, szanowna młodzieży nie zna legendy 24bicycles

eh ...
http://www.pinkbike.com/photo/5026/
zdjęcie nr 5026 na pinku :P lol .. dzisiejszy POD jest zdjęciem nr 1,908,364
motomysz ale 24cycles sa ciezkie oporowo. Fajne biki ale mozna duzo lzej i za mniej. Do tego i oile w dircie alu to moim zdaniem fajna opcja to do streetu cro-mo sie przydaje zwlaszcza, na sztywno full bo dobrze zrobiona rama bedzie lepiej pracowac i bedzie sie wgniatac, a nie pekac
(Zawsze mozna w tytan, ktory tez pracuje ale na razie to tylko 4x ramy widzialem)
Michal4X Nowy sub peka. Pussy street to 3.1kg!!! Capital chyba tylko od nsa ma sens. Od tego co mowisz to juz nawet atomlaba z CRC lepiej brac bo wysokie modele maja i dalej wazy spoko.

Michal4X Nowy sub peka. Pussy street to 3.1kg!!! Capital chyba tylko od nsa ma sens. Od tego co mowisz to juz nawet atomlaba z CRC lepiej brac bo wysokie modele maja i dalej wazy spoko.