Napinacz, jak to jest?
Napinacz, jak to jest?
Strasznie spada mi łańcuch więc na początek postanowiłem zakupić napinacz bop ten taki za 3 dychy. Moja rama to Bop Stonebreaker. Koledzy mówią że żeby zamontować napinacz to trzeba mieć w ramie dziurki z kolei na allegro pisze że montuje sie go pod suport. Jak to wreszcie jest?
tzn ja tez mam bopa stonebreaker i mialem ten napinacz za 3 dychy na początku... spadal mi caly czas... na downtown przemysl spadl mi na prostej i dla tego ostatnii czas
Ale teraz mam 2 rockringi i jestem zajebiscie zadwolony
jesli nie chcesz wydawac duzo kazy to zainwestuj w rockringi 

http://tusiu.pinkbike.com/
nie baw sie w rockringi tylko kup ten za 30 zeta.. jak chcesz go zalozyc to sciagasz korbe i wykrecasz suport, montujesz napinacz pod suport, wkrecasz sporwrotem suport, zakladasz korbe i ustawiasz sobie te kolka ;].. ja na tym jezdzilem dlugo dopuki nie udalo mi sie kupic tanio truvativa..
pozdrooo
pozdrooo
-
- moderator
- Kontakt:
Ale ten bop za 30zl to ładna kapa przeciez to sztywnosci nie ma i sie gnie jak głupie ;p
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Lomek - sorry ale z kim Ty w snk jezdzisz ze Ci mowia, zeby ten napinacz od BOP'a na "dziurki" montowac
Nie wiem, czy upchasz 2 Fader'y przy normalnej dlugosci suportu, szczerze piszac wolalbym napinacz, nawet ten za 3dychy
I jak już to dają jeden, no chyba ze zaplacisz za dwa, to wtedy dadza dwa
Pzdr

Nie wiem, czy upchasz 2 Fader'y przy normalnej dlugosci suportu, szczerze piszac wolalbym napinacz, nawet ten za 3dychy

I jak już to dają jeden, no chyba ze zaplacisz za dwa, to wtedy dadza dwa

Pzdr
[b][s] Norco 63 165mm - 2006, 66 rc2x 150mm - 2006,
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]