Jaki kupić rower- co polecacie?

Marcin81
Kontakt:

Jaki kupić rower- co polecacie?

Post autor: Marcin81 »

Zastanawiam sie nad kupnem roweru. Myśle nad rowerem do freeridu.
Myśle nad Norco Shore Three lub Norco Six Three. Tylko siedząc na Shore Three to jakie kolwiek podjezdzanie chyba odpada. Żeby ewentualnie gdzies zjechać musze wszedzie podjechać - nie ma wyciągów. Co polecacie lub doradzacie ?
Aki007
Kontakt:

Post autor: Aki007 »

A ile masz kasy? :D

A może Iron Horse Sunday Elite 2008? Spoko rower na dobrych częściach
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

wlasnie ile masz kasy ;], ludzie czemu wy zawsze o tym zapominacie?? powiedz czy to ma byc rower do dh, fr, enduro czy czego tam sobie chcesz.. przeszukaj tez CRC bo wyprzedarze sie powoli zaczynaja, chociaz najlepiej jak bys poczekal do stycznia bo wtedy jest tanio w ch**.. xD

pozdroooo
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

Aki007 pisze:Iron Horse Sunday Elite 2008
Jak dla mnie miszcz kozak rama kozak amor reszta osprzetu tez na wypasie :D jak tylko masz kase i chcesz to DH/FR to sie nie zastanawiaj, jak idziesz bardziej w strone enduro ale jednak chcesz posmigac to ze stajni irona mozna polecic 6 point 6 2008 taniej, masz liryka, dhx 5.0 air na pewno pojezdzisz tym gdzies dalej i pozjezdzac tez sie da, nie nada sie tylko do duzych lotow. sprecyzuj sie bardziej to sie bedzie myslec
Marcin81
Kontakt:

Post autor: Marcin81 »

Witam.
Jeżeli chodzi o kase to najlepiej jak by sie to zamkneło w 5 klockach. W sklepach już są przeceny po 25 % na te rowery które pisałem.
Jeżeli chodzi o Iron Horsa to mnie raczej nie stać :(

Pany :arrow: chce kupić coś do FR/enduro tylko coś takiego żeby można było troche podjechać i oczywiście zjechać :twisted: a co do przecen to ponoć teraz już są obniżki tak jak pisałem i rowery które są w tej chwili są na wyprzedażach mają prawdopodobnie trzymać tą cene. Niestety ale odpada raczej zakup gdzieś np. w stanach ponieważ rower chce kupić na raty.
klexuh
Kontakt:

Post autor: klexuh »

Artur ma ostatnio ciezkie zycie.. mysle ze temat bardziej nadaje sie do dzialu "dla poczatkujacych" ;]

a co do tematu.. ja bym szukal jakiegos Demo 7 II :D
ODPOWIEDZ