WTP Trust vs. EASTERN Jane

NoFuckinName
Kontakt:

WTP Trust vs. EASTERN Jane

Post autor: NoFuckinName »

Postanowiłem przesiąść się z MTB na BMXa. I mój problem tkwi w tym, że nie jestem zorientowany. Jeździłem na obu rowerkach i na obu bardzo wygodnie mi się jeździ. Teraz tylko który z tych byście bardziej polecili:

http://allegro.pl/item413317758_rower_b ... zedaz.html

czy

http://www.burkescycles.co.nz/images/bi ... t_spec.jpg

Jeśli chodzi o mój styl jazdy to głównie street i park.

z góry dzięki za pomoc.
osato
Kontakt:

Post autor: osato »

kiedys jezdzilem na bmx i moim zdaniem bierz Easterna (w czarnej kolorystyce wyglada bosko :D)
a skoro jezdziles na obu rowerach to zwroc uwage na geometrie i wybierz tego na ktorym Ci sie lepiej np wyciagalo manuala albo bunnego :)
n3g0cj4t0r
Kontakt:

Post autor: n3g0cj4t0r »

A dlaczego przezucasz się z mtb na bmx?
czarny09
Kontakt:

Post autor: czarny09 »

NoFuckinName easterna bierz xD są spooko xD i fajnie sie jezdzi (uczylem sie bunnego pierwszy raz na bmx'ie i po 5 minutach juz ladnie robilem xD)
czarny09
Kontakt:

Post autor: czarny09 »

NoFuckinName easterna bierz xD są spooko xD i fajnie sie jezdzi (uczylem sie bunnego pierwszy raz na bmx'ie i po 5 minutach juz ladnie robilem xD)
sorki za spam ale cos mi z kompem sie zrobilo
cyc_ling
Kontakt:

Post autor: cyc_ling »

Trust. Moge bc stronniczy bo 5 dni temu sam sie przesiadlem z mtb na bmxa i to wlasnie wtp trust, ale popytaj choc ciutke w swiecie bmxowcow o firme eastern i bedziesz wiedzial ze ramki,widly i korby. A co jeszcze to ze nikomu gwary nie uznali jak narazie. Mi na truscie jezdzi sie leciutko choc jeszcze jestem w fazie przyzwyczajania sie.
W wtp pedaly sa tylko slabe ale reszta fajniutka. W zestawie bedzie tez przedni hampel ale to prawdopodobnie w isternie tez (choc nie ma go w rozpisce i na fotach).
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

n3g0cj4t0r ponieważ w tym właśnie momencie rozsypał mi się MTB a skoro jeźdze street to stwierdziłem że łatwiej będzie na iksie.
ODPOWIEDZ