nowy bike
nowy bike
no wiec.. mam juz dosc ciagle psujacego sie, sredniego roweru.. po przemysleniu sprawy.. stwierdzilem ze nie stac mnie na dobrego fulla i postanowilem zlozyc dobrego HT, wyrobic sobie technike i najwyzej za rok, jakbym mial kase przesiasc sie na fulla.. wiec do rzeczy...
przewiduje okolo 2800pln na rame, amor, heble i naped..
rama- ns surge (800pln)
amor- domain? (1000-1200pln)
heble- shimanochy 535.. ewentualnie juicy 3..(400pln)
naped- ?? (350pln)
moze macie jakies inne propozycje? pozdrawiam
przewiduje okolo 2800pln na rame, amor, heble i naped..
rama- ns surge (800pln)
amor- domain? (1000-1200pln)
heble- shimanochy 535.. ewentualnie juicy 3..(400pln)
naped- ?? (350pln)
moze macie jakies inne propozycje? pozdrawiam
-
- moderator
- Kontakt:
Napęd co masz mysli? przerzutke manetke kasete lancuch?
Bo jesli tak to ci wystarczy chyba kaseta, manetka alivio przerzutka sora i lancuch jakis za 40zl to sie zmiescisz w 200zl
wtedy ci zostanie jakies 800zl na heble i kupisz cos dobrego :P
Bo jesli tak to ci wystarczy chyba kaseta, manetka alivio przerzutka sora i lancuch jakis za 40zl to sie zmiescisz w 200zl
wtedy ci zostanie jakies 800zl na heble i kupisz cos dobrego :P
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
a do czego to ma byc rower? Bo jak DH/FR - DM DS, Cocker, Pitbull, ew starszy rocznik bitcha. Amor domain bedzie calkiem w pytke a co do hebli to shimano 535 beda git ale mozesz sie porwac na uzywke i kupic Juicy 5 bo za ok 500zl sa dostepne. A naped to co masz na mysli? Zebatka + lancuch + kaseta? Bo jak tak to proponuje zebatke Dartmoor + kaseta i lancuch srama i jest git zestawik
Demo 8 2010 BoXXer Race
mrutbdg dm ds-brzydki jak noc, cocker- brzydki jak noc i za drogi, pitbull - brzydki jak 3 noce.. wiem ze na wygladzie sie nie jezdzi ale chcialbym miec rower na ktorego nie brzydze sie spojrzec ;] a czemu nie surge?
naped mam na mysli manetka, kaseta, lancuch i przezutka.. zebatke kupuje wlasnie dartmora dlatego 350 a nie 400 ;]
naped mam na mysli manetka, kaseta, lancuch i przezutka.. zebatke kupuje wlasnie dartmora dlatego 350 a nie 400 ;]
-
- moderator
- Kontakt:
klexuhA tzn na co dokładniej narzekales w tym napedzie?
bo ja taki teraz mam zamiar kupic ;p a teraz mialem kasete srama 5.0 + alivio + alivio + kmc i był dobry ale nie ufam cos tym nowym alivio ktore wygladaja jakby sie mialy zlamac po chwili 
to moze sram 5.0 + xt?

to moze sram 5.0 + xt?
Trek Session Park
-
- Kontakt:
jak chcesz pozadny naped to bierz srama.. np przerzute x7, kasete i lancuch np xt (okolo 160 ci powinno to wyjsc) a manete x7.. moze wyjdziesz troche ponad 400 zeta ale zlozszysz pozadny naped.. (moj kolega co jezdzi w DH ma wlasnie taki zestaw od poczatku sezonu i nic sie mu nie dzieje a nie na jednych zawodach juz byl)
pozdrooo
pozdrooo
Steel2 wlasnie chcialbym szosowke.. shimano 105 bedzie dobra?
Michal4X nie pogardzilbym sramem x7 ale nie wiem czy bedzie tyle kasy...
a mozecie mi cos powiedziec na temat shimano slx? czy nikt nie mial z tym jeszcze do czynienia? kumpel ma i wyglada solidnie.. ;]
poprostu chce zlozyc przemyslany rower, na dobrych komponentach, zeby nie musiec pakowac miesiecznie po 300pln bo zawsze sie cos pier****...
Michal4X nie pogardzilbym sramem x7 ale nie wiem czy bedzie tyle kasy...
a mozecie mi cos powiedziec na temat shimano slx? czy nikt nie mial z tym jeszcze do czynienia? kumpel ma i wyglada solidnie.. ;]
poprostu chce zlozyc przemyslany rower, na dobrych komponentach, zeby nie musiec pakowac miesiecznie po 300pln bo zawsze sie cos pier****...