chyba się spuszczę :)
chyba się spuszczę :)
ooo bez kituuu :) po roku zlozylem rowerek muahahahahahahahahahahahahaha. poczułem silna chęć podzielenia sie z wami tym jakze waznym faktem ktory zapewne zajebiscie was obchodzi i wzrusza ale sie nie przyznacie, ba, malo tego niektorzy mnie nawet pewnie zjada ze z dupy topic zakladam :D ale wybaczam z gory, mozecie sobie ulzyc ;]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=288360
wzruszyla was juz moja historia?
jak nie to mi smutno :(
ale mimo tego chcialem wam powiedziec jak wspaniale to uczucie wreszcie wsiasc na rower po dwoch miechach (wczesniej jezdzlem na xc ktory mi sie rpzed wakacjami rozjebal perfidnie) i oddac sie temu co sprawia prawdziwa przyjemnosc i satysfakcje :)
placzecie juuż??;>
nie? :(
no trudno. :D
w kazdym razie pozdrawiam i ide trzepac gruche w rure siodłową (jak zauwazyliscie specjalnie z rozmyslem nie starczylo mi kasy na siodlo ale to bylo zaplanowane zeby miec gdzie schowac dowod winy :D )
miłego wieczora koledzy rowerzysci i nie jedzcie za bardzo bo znów będzie mi smutno ^^ <--- czy te oczy mogą kłamac??!
i pamietajcie noście kaski pijcie mleko i codzinnie zmieniajcie skarpetki :)
pozdro, seba
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=288360
wzruszyla was juz moja historia?
jak nie to mi smutno :(
ale mimo tego chcialem wam powiedziec jak wspaniale to uczucie wreszcie wsiasc na rower po dwoch miechach (wczesniej jezdzlem na xc ktory mi sie rpzed wakacjami rozjebal perfidnie) i oddac sie temu co sprawia prawdziwa przyjemnosc i satysfakcje :)
placzecie juuż??;>
nie? :(
no trudno. :D
w kazdym razie pozdrawiam i ide trzepac gruche w rure siodłową (jak zauwazyliscie specjalnie z rozmyslem nie starczylo mi kasy na siodlo ale to bylo zaplanowane zeby miec gdzie schowac dowod winy :D )
miłego wieczora koledzy rowerzysci i nie jedzcie za bardzo bo znów będzie mi smutno ^^ <--- czy te oczy mogą kłamac??!
i pamietajcie noście kaski pijcie mleko i codzinnie zmieniajcie skarpetki :)
pozdro, seba
matura to bzdura :)
proste ze flick :P na firefly nie bylo kwitu a i do mojej jazdy nie potrzebowalem super wyrafinowanego tłumienia :F
a mostek to funn serial grippa pierogi :)
wiedzmin, a nosisz dres??;>
bo ja tak sobie znalazlem fote w sieci i wabie amatorów na ustawki :D
3 paski w dresie, porządni klesie przecież
a mostek to funn serial grippa pierogi :)
wiedzmin, a nosisz dres??;>
bo ja tak sobie znalazlem fote w sieci i wabie amatorów na ustawki :D
3 paski w dresie, porządni klesie przecież
-
- Kontakt:
probowalem ;D ale jakoś za malo rozepchany ejstem i mi nie wchodzila :( ;P
ale w sumie ze stolicy lansu jesstes redrock to powinienes wiedziec ze nastki leca na rowerki bez siodelek :D:D:D
a swoja drogą zdazylem juz dzisiaj na kabatach jajca sobie przytrzec :D
a co do ustawki to bardzo chętnie rozpierdala mnie po tych dwóch jmeichach nie jezdzenia :)
ale w sumie ze stolicy lansu jesstes redrock to powinienes wiedziec ze nastki leca na rowerki bez siodelek :D:D:D
a co do ustawki to bardzo chętnie rozpierdala mnie po tych dwóch jmeichach nie jezdzenia :)
probowalem ;D ale jakoś za malo rozepchany ejstem i mi nie wchodzila :( ;P