Bombell smierdzi, smierdzi.. ehh.. no tak ale co sie spodziewasz po kolesiu co dopiero dolaczyl i ma jednego posta ..
ziomek kup sobie lepiej nowy suport np truvativ giga pipe dh i ci raczej nie peknie, poszukaj na allegro .. a jak chcesz uzywany to idz na forum www.bikeaction.pl/forum i wejdz w dzial Gielda i poddzial Kupie potem czesci i zaloz nowy temat
Czy mi sie wydaje czy ty poprostu potrzebujesz suportu do korb trzy częściowych na oś19mm? Jeszcze bys powiedział na jaką mufe i zobacz w sklepach ixowych. Tak trudno?
Bombell Jak ktoś się nie zna to "Tak trudno". Nie miałem pojęcia że są takie suporty w sprzedaży, a forum jest po to żeby się takich rzeczy dowiedzieć o ile się nie mylę. dzięki w każdym razie za pomoc.
Teraz już wiem co potrzebuję, dokładnie jak powiedziałeś suport do 3-częsciowej korby bmx, na oś 19mm. mufa bsa 68mm.
Dobra może wie ktoś jeszcze jaki suport będzie pasować do mtb bsa 68mm. Znalazłem parę suportów euro bb, mid bb i jakies inne jeszcze. Wie ktoś który z nich będzie pasował ?