kazuurka niemiła
kazuurka niemiła
chciałem sobie poskakac ostatnio na kazurze...
chciałem bo w sumie nie poskakałem a to czemu?
bo bywalcy tej górki zaczeli sie przypier@#$$$# ze jezdze po torze...cos tam grabili po zawodah..ale ja niemiałem zamiaru im przeszkadzac...tyle co po hopah polatac..a tu du*&&..
była z nimi ta legendarna dibi...którom podziwam za umiejentnosci..ale teraz widze ze jakas lipna jest jak sie czepia o byle gówno...qmpel to jusz ih lac po mordah hciał ..ale jakos go powstrzymałem...
co za ludzie..........
chciałem bo w sumie nie poskakałem a to czemu?
bo bywalcy tej górki zaczeli sie przypier@#$$$# ze jezdze po torze...cos tam grabili po zawodah..ale ja niemiałem zamiaru im przeszkadzac...tyle co po hopah polatac..a tu du*&&..
była z nimi ta legendarna dibi...którom podziwam za umiejentnosci..ale teraz widze ze jakas lipna jest jak sie czepia o byle gówno...qmpel to jusz ih lac po mordah hciał ..ale jakos go powstrzymałem...
co za ludzie..........
live fast
die young
die young
zastanów się dobrze zanim coś napiszesz
Chyba sobie nie zdajesz sprawy z tego ile ludzie z Gravity wkładają pracy w ten tor i utrzymanie go. Po zawodach tor był w opłakanym stanie i trzeba było go zagrabić na równo żeby tak wysechł i można było jeździć. Gdybyś sam grabił może byś zrozumiał dlaczego ludzie się wkurzają kiedy ktoś bezmyślnie niszczy ich pracę. Myślisz żę tylko dla siebie to robimy? nie. dla takich jak ty też. Na to, że ty może nie potrafisz zrozumieć tak prostych rzeczy ja już nic nie poradzę. Skoro jestem taka lewa ( a nie prawa jak ci się mogło wydawać) proszę bardzo możesz spróbować "sprać mnie po mordzie" ciekawe tylko czy ci się to uda. Poza tym wolałabym żebyś z pretensjami przychodził bezpośrednio do nas, przecież byliśmy wtedy na górce, a nie wypisywał głupoty i zaśmiecał forum.
Chyba sobie nie zdajesz sprawy z tego ile ludzie z Gravity wkładają pracy w ten tor i utrzymanie go. Po zawodach tor był w opłakanym stanie i trzeba było go zagrabić na równo żeby tak wysechł i można było jeździć. Gdybyś sam grabił może byś zrozumiał dlaczego ludzie się wkurzają kiedy ktoś bezmyślnie niszczy ich pracę. Myślisz żę tylko dla siebie to robimy? nie. dla takich jak ty też. Na to, że ty może nie potrafisz zrozumieć tak prostych rzeczy ja już nic nie poradzę. Skoro jestem taka lewa ( a nie prawa jak ci się mogło wydawać) proszę bardzo możesz spróbować "sprać mnie po mordzie" ciekawe tylko czy ci się to uda. Poza tym wolałabym żebyś z pretensjami przychodził bezpośrednio do nas, przecież byliśmy wtedy na górce, a nie wypisywał głupoty i zaśmiecał forum.
~dibi~
Blind spokojnie człowieku , Dibi i Noesz mają całkowitą rację . Fakt może gdybym sam nie pomagał przy budowie toru bym tego nie zrozumiał ale rozumiem i popieram ze Cie opieprzyli (ludzie z Gravity). Ostatnio gdy byłem na torze z 2 kumplami , którzy też robili przy tym torze i to chyba najwiecej ze wszystkich to jakieś pajace zaczęły jeździć i łazić po szczycie profilu powodujac jego male sypanie (chyba każdy wie czym kończy sie lażenie po szczycie profilu) i stało się dokładnie to co na "niemiłej kazurze" -dostali opieprz i tyle i słusznie !
GG: 1725215 Jelenia Góra
widać blind się jeszcze w życiu nie nakopał porządnie własnymi rękoma tylko czeka na gotowe a potem jeszcze mu źle - zamiast się kłucić trzeba było pomóc wyrównać tor i przyjechać np. za 1-2 dni jak będzie ciepło i tor się utwardzi w stanie użytkowym
bo kto by chciał jeździć po zaschnietych koleinach :/
bo kto by chciał jeździć po zaschnietych koleinach :/
eh ludziska...
macie w sumie racje...
tyle ze ja jak mówie nie przeszkadzałem ekipe gravity...a nawet bym pomógł ,gdyby zamiast opierdalac zaprosili do kopania :)
jako ze łopate nieraz w reku miałem ....hodziło mi tylko o to ze jade przez całe miasto ( z tarhomina..to jakies 35 km) na fullu co wazy 20 kg...lekko niejest ..ale sobie mysle ze ta górka jest tego warta ..przyjezdzam...i spotykam sie z niemiłym przyejnciem...tyle
...a agresywny nie ja byłem tylko znajomy..
pozdrawiam ..was tesz gravity za to ze kopiecie ten tor..
macie w sumie racje...
tyle ze ja jak mówie nie przeszkadzałem ekipe gravity...a nawet bym pomógł ,gdyby zamiast opierdalac zaprosili do kopania :)
jako ze łopate nieraz w reku miałem ....hodziło mi tylko o to ze jade przez całe miasto ( z tarhomina..to jakies 35 km) na fullu co wazy 20 kg...lekko niejest ..ale sobie mysle ze ta górka jest tego warta ..przyjezdzam...i spotykam sie z niemiłym przyejnciem...tyle
...a agresywny nie ja byłem tylko znajomy..
pozdrawiam ..was tesz gravity za to ze kopiecie ten tor..
live fast
die young
die young
Hehe. Ja gdyby mnie Dibi opierdalała to bym tylko tak jej mógl sluchac i sluchac :) Sama przyjemnosc. A Ty jeszcze sie bulwersujesz Blind, inni boja sie do Niej podjechac a Ona sie do Ciebie odezwała <Niewazne jak, a jak nie Ona to Jej koledzy>, :)
A tak w ogole to Rispekt Gravity za ten tor, szkoda, ze Warszawa taaaak daleko, raz jezdzilem bylo kozacko.
A tak w ogole to Rispekt Gravity za ten tor, szkoda, ze Warszawa taaaak daleko, raz jezdzilem bylo kozacko.
... Black Worship From Chaos ...
i dobrze ze cie opieprzyli bos tor rozwalal! poza tym to co ty gwiazda z marsa czy skad ze do kopania maja cie zapraszac jak do tanca! i po 3 jak bys byl madry tobys nie zapier... na "dh fullu" przez cale misto tylko do metra sie wbil(a ze gupi jestes to pedalowales) :D a jak ci sie nie podoba to idz sie poskarzyc kolegom :)
odrzuc strach... spelnij marzenia...
niewiem jak se to wyobrazacie...ale ogólnie,jak ktos jest sam to raczej nie wystempuje z inicjatywom..to raczej grupa powinna wystompic :) ja to nic nie mówiłem bo sie bałęm ze mi łopatom przez łęp zaje^$#@!@... a gnojhem nie jestem,pare lat na karq mam,zapewne wiencej niz wienkszosc z was,toru raczej nie zniszczyłem,przynajmniej z tego co patrzyłem..
ziemia była tak twarda ze nawet sladów nie zostawiłem,wienc skond ta afera?co do tego ze przyjehałem te 35 km... a nie metrem..po to jest rower nie?jak macie rowery i jezdzicie nimi metrem to powodzenia wam zycze :)
bo tak to raczej formy nie wyrobicie :)
moze ktos z was podejmie wyzwanie na dystansie 50-70 km na fullu ze mnom?wontpie bo skoro jezdzicie metrem to po 20-30 jusz zdyhacie :)a jezeli ktos ma mnie wyzywac i byc wulgarny to nieh mi to powie w twarz...
"dla kazdego prawdziwego respekt mam"
ziemia była tak twarda ze nawet sladów nie zostawiłem,wienc skond ta afera?co do tego ze przyjehałem te 35 km... a nie metrem..po to jest rower nie?jak macie rowery i jezdzicie nimi metrem to powodzenia wam zycze :)
bo tak to raczej formy nie wyrobicie :)
moze ktos z was podejmie wyzwanie na dystansie 50-70 km na fullu ze mnom?wontpie bo skoro jezdzicie metrem to po 20-30 jusz zdyhacie :)a jezeli ktos ma mnie wyzywac i byc wulgarny to nieh mi to powie w twarz...
"dla kazdego prawdziwego respekt mam"
live fast
die young
die young