RADIO DH-zone - ANKIETA
RADIO DH-zone - ANKIETA
witam
juz wkrotce uruchomimy w naszy portalu w pelni sprawne radio DH-zone :) ktore bedziecie mogli odsluchiwac 24 godziny na dobe. chcielibysmy abyscie wypelnili ankiete odnosnie rodzaju muzyki jakiej sluchacie.
Postaramy sie aby program radia byl w miare dopasowany do wynikow tej sondy. Oddawajcie swoje glosy!
pozdrawiam!
juz wkrotce uruchomimy w naszy portalu w pelni sprawne radio DH-zone :) ktore bedziecie mogli odsluchiwac 24 godziny na dobe. chcielibysmy abyscie wypelnili ankiete odnosnie rodzaju muzyki jakiej sluchacie.
Postaramy sie aby program radia byl w miare dopasowany do wynikow tej sondy. Oddawajcie swoje glosy!
pozdrawiam!
-
- Kontakt:
A gdzie rock, HC, Punk, Oi!, folk, ska, reggae, breakbeat, jungle, pagan, jazz, classic music..i inne ?
btw: metal sie dzieli, black metal, trash metal, death meta, folk metall.. jeden lubi rzępolenie na gitarce a drugi ostre darcie ryja, a trudno to pogodzić : D
Nie jestem pesymistą ale wg mnie pomysł nie wypali, ale warto spróbować.
btw: metal sie dzieli, black metal, trash metal, death meta, folk metall.. jeden lubi rzępolenie na gitarce a drugi ostre darcie ryja, a trudno to pogodzić : D
Nie jestem pesymistą ale wg mnie pomysł nie wypali, ale warto spróbować.
a ja proponuje innaczej.... zostawcie to rado,które i tak upadnie po tygodniu z powodu róznicy argumentów,a wezcie sie pozadnie za forum !!!! Pobawcie sie zegarem,Znajdzcie jakiegos odpowiedzialnego Opa/Moda... To sie przynajmniej przyda komus.... w necie jest tyle stacji radiowych ze dh-zonowa jest naprawde jak 5-te koło u wozu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php