Domain 302 pyka
Domain 302 pyka
Moze mi ktos powiedziec czemu ten amor pyka? Tzn jak jade, jest normalnie wgiety pod moim ciezarem i go nadusze to cicho sie wsuwa. Ale jak caly sie rozsunie i znowu go nadusze to slychac na samym poczatku ruchu taki PYK. Jak by spręzyna uderzała czy cus? Niepokoic sie?
ja bym sie nie martwil.. mam 66rc i teraz po serwisie mi sprezyna lekko stuka o lage... juz pare razy tak mialem..wystarczy odkrecic korek i przesunac albo obrocic sprezyne i czasami ustaje czasami nie..poprostu zalezy jak sie sprezyna ulozy (zalezy jak lezy
)

[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
w U-turnie norma, że się sprężyna tłucze tyle co poskładałem psylo i co stwierdzam:
Na skoku 125mm na początku się tlucze, na 100 na środku a na 80 pod koniec, co lepsze po przestawieniu pokrętla o jedno kliknięcie problem znikał hehe myślę, że tak jak chłopaki wyżej radzą owinąć czymś springa i będzie lux
nie ma się czym martwić nie ma to wpływu na amora.
Jedyny efekt to efekt dźwiękowy
Na skoku 125mm na początku się tlucze, na 100 na środku a na 80 pod koniec, co lepsze po przestawieniu pokrętla o jedno kliknięcie problem znikał hehe myślę, że tak jak chłopaki wyżej radzą owinąć czymś springa i będzie lux

nie ma się czym martwić nie ma to wpływu na amora.
Jedyny efekt to efekt dźwiękowy