Siemka. Mam bajka który sobie złozyłem na ramie Dabomb moab z damperem six way (mocowanie 200mm). Chciałem sobie urozmaicic, zmienic ramkę i dampera i sądzę , że okazyjnie(1300) mam do kupienia ramkę specialized big hit sport 2004 z damperem swinger six way który jest trochę dłuższy 216 bodajże. Ramka jest w idealnym stanie, czarna jak mój dabomb. Pytanie, czy warto w tym wypadku zmienic ramkę z damperem? Bajka używac będę do skakania i trochę do dh, ale bardziej do skakania. Ew. jaką ramkę mogę sobie dopaśc do takiej jazdy z tym że jeśli to z łbem pod amor 1.5 cala bo mógłbym kupic shermana single 170, mówcie.
POzdro
da bomb to nie najlepsza rama ale ten cpec tez... pozatym wedlug mnie sie nie oplaca bo taniej mozna BH Sport wyrwac... jak masz do wydania 1300zl to wykombinuj jeszcze z 200-300zl i kup BigHita 1/2 lub 3 albo moze stary model big hita z 03-04r..
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
hmmm. czyli tak . No ja będę na ramę w stanie wydac jakieś 1500-1800 zł max bo sam jeszcze nie pracuję. To taki azonic ma główkę pod 1.5 i podpasuje mi do skakania z shermanem (chcę 1półkę) ?? Jeszcze jakies propozycje ram?
jak chcesz wytrzymala rame pod jedo polke gdzie sie zgra zajebi***e to polecam banshee chaparall 150-180 skoku w miare z waga stoi do tego jedno polka i wypas rama do FR i SS w dh tez daje rade:) wiem bo mialem tak zlozony bike chyba ze chcesz cos strikte pod Dh to jakis spec big hit expert moze albo jakis comp z 04 roku w tym przedziale cenowym oczywiście
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
no ja mam w tej chwili Azonica Eliminatora i ramka sprawuje sie dobrze.. regulowane geo i wogole fajna.. i gdyby nie zmiana na Banshee to bym jej nie sprzedawal ale ze Banshee tanio znalazlem to a za Azonica dobre pieniadze mi oferuje gostek to zmieniam ramke;]
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645