hample i srodek suportu(pakiet)

pinguins
Kontakt:

hample i srodek suportu(pakiet)

Post autor: pinguins »

Witam co sadzicie o hamplach z firmy tektro sa to jedne z tanszych hampli ale slyszalem ze sa lepsze od shimano i to nie jednych!!!!podobno jakiemus gosciowi tak zadziałały ze urwały sie mocowania na tarcze a amor był wysokiej klasy.a poza tym to poleccie mi jakis pakiet w cenie ok 80zl zeby byl bardz wytrzymaly a nie pojezdzi sie godzinke i do wymiany:))zdazały sie taki przypadki hehe POZDRO prosze o opinie
"Co Cie nie zabije to Cie WZMOCNI"
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

Hample tektro to tylko IO w sumie daje rade ale tez jakis super to on nie jest. Pomiedzy Simano M475 a IO praktycznie nie ma roznicy jesli chodzi o ten przezial cenowy. Do przodu to raczej nie polecam ale na tyl mysle ze wystarczy. Osobiscie polecam pozbierac troszke wiecej kaski i kupic np Hayesy HMX-2 albo HMX-1 (teraz jest dobra cena na nie).

Pakiet to w sumie za ok 120 mozesz dorwac juz Truvativa GigaPipe ale on jest na ISIS a jaesli na kwadrat to hmmm moze Taki jak ja mam MODUS na maszynowkach a tani. Kosztuje chyba ze 35 zl :P Kilka osob na nim jezdzi i nic sie nie dzieje.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
LoBoS
Kontakt:

Post autor: LoBoS »

Mam Tektro IO z tylu, faktycznie daje rade ale to zadna rewelacja, przy skakaniu na tylnym kole niema mowy zeby trzymac klamke jednym palcem, bo kolo odjezdza...
:)
Mistrz
Kontakt:

Post autor: Mistrz »

na hample się nie wypowiem bo sam mam Grimece. Ale supportu Truvativ NIE BIERZ!!!!!!!!!!!!!!
Gówno straszne. Kupiłem Giga Pipe DH LT na 3 łożyskach maszynowych i po 2 tygodniach luzy złapał. Nie wiem jak to dalej z nim będzie. Nie polecam. A kumpel ma DH Team i złapał luzy po 2 miesiącach więć też lipa. a na 4 łożyskach.
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

ja mam truvativa giga pipe team dh jakoś jush prawie rok jeździ i luzów nie ma żadnych
biesh truvativa !!!

a hamulce lepiej dobra v braki a na tarczówki zbieraj
A tam
ODPOWIEDZ