Jaką korbę do DH z napinaczem i rockringiem za 800zl

Saracen
Kontakt:

Jaką korbę do DH z napinaczem i rockringiem za 800zl

Post autor: Saracen »

Witam,
Szukam dobrej korby na dłuższy czas, niezawodnej.
Mam Kone stinky 05, kasete sramowska. Nie znam sie na szerokosciach mufy ani lini łańcucha. Potrzebuje jedno tarczowa najlepiej 38T.
W gre wchodzi sprzet nowy i raczej z gorniejszej polki (ale nie najwyzszej). Na korbe, napinacz i rockring chcialbym wydac nie wiecej niz 800zl.

Ogolnie jestem napalony na Sainta (widzialem przeceny jakies na MKBike) ale nie jestem pewien czy pasowac beda do kony stinky.

Chcialbym zeby korba posluzyla mi na dluzej. Jezdze DH i czasami skacze jakies hopki ale mistrzem kiery to nie jestem wiec mega katowania nie ma.

Przy okazji czy mozecie podzielic sie opinia nt napinaczy i rockringów, tez jakies dobre.

Za pomoc z gory dziekuje
pozdr
Saracen
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Poczekaj az Mozartt skonczy projektowac swoje dzieło bo wyglada na to, ze bedzie wyokiej jakosci napinacz nie kosztujacy 450zl. (Jest jego temat na 2 stronie sprzetu i tam szacowana cene podawał)
Z korb to sainty fajna sprawa tylko pilnuj sie zeby 175mm nie kupic bo kopac o ziemie bedziesz czesto. Tak czy siak raczej sainta nie skrzywdzisz.
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Hmm przy konie Stinky 2005 miał by haczyć korbami ? No co Ty, w życiu.
Weź sobie spokojnie Sainta. Pancerna rzecz
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Steel2 widziałem juz ludzi chaczących korbami na wszystkim ;)
ODPOWIEDZ