Nasz pierwszy fim
tylko od 3min 20sek jest caly czas czarny ekran... cos divx converter ujowy jest...
bo przed kompresja trwa normalnie 3:20 tylko, że zajmuje 480mb Oo
Nie obraźcie sie, ale wole wam napisac konstruktywne uwagi które może przydadzą wam sie na przyszłośc niż wam bez sensu pochlebiac... Film średnio mi sie podoba, jest monotonny, i nic sobą nie niesie, nie ma w nim was tylko jazda i to też nie nadzwyczajna. Do tego jeszcze średnie ujęcia nie zgrane z muzyką...
Na przyszłośc bardziej sie przyłóżcie...
Pozdrawiam i nie miejcie mi za złe mojego komentarzu...
szczerze mowiac to ten film naprawde jest kiepskawy... nic ciekawego nie pokazaliscie... ale na pewno predzej czy pozniej nakrecicie cos wartego obejzenia
jaa.. popieram przedmowcow... ja rozumiem.. downhill w wolnym tlumaczeniu- jazda z gorki... ale w wiekszosci u was jest to rowna droga... ( polna, ale zawsze )
no dobra moze film zly.. ale co starali sie i napisali ze ich pierwszy film.. z czasem moze zrobia cos lepszego czerpia z tego fun i niech to sie narazie liczy
Całkiem niezły filmik, jak na pierwszy w waszym wydaniu
Macie jeszcze wiele do poprawienia ale mniej więcej czaicie o co chodzi. Pomimo wszystko downhillem tego nie można nazwać, powiedziałbym takie lajtowe FR :P
Widze ze macie warunki pod budowe fajnej traski, tylko trzeba chęci PANOWIE! :P Jak juz wcześniej pisał klexuh praktycznie cały flmik jeździcie po leśnych, polnych drogach i to musicie zmienić jeżeli chcecie dać więcej emocji a zarazem przyjemności z oglądania filmiku... No ale zajawka jest i to sie liczy
mocniej dokrecajcie na tak prostych odcinkach, wogole widac zajebisty las wezcie lopaty i zrobcie cos w poprzek tych sciezek po ktorych jezdzicie.
No i ciemny obraz byl strasznie.
Ale ogolnie te 3 minuty zlecialy mi szybko i nie mialem strasznej ochoty wylaczyc ani nawet nie wyczekiwalem konca wiec calkiem spoko.
pozdro!
No widze koledzy tu pogadali, to ja przedstawie sytualcje tych tras i wszystkiego. Ogólnie, tras, NS'ów i wszystkiego było w hu.. dużo. Stało se stało, my sie cieszyliśmy, a nadleśnictwo knuło plan. No i uknuli, że pewnego dnia przyjechaliśmy nie na miejscówke, a do lasu, dziewiczo czystego. Próba odbudowy była, ale marna, bo szybko nowy element zniknął, a na karku pojawiły się psy, tzn policja. Dlatego już nikomu sie nie chce robić i wszyscy katują las. Co do ddex dokręcania na prostych odcinkach - tam nie ma prostych - tzn są proste jako że droga prosto, ale nierówne, najeżone korzeniami i kamieniami, a jedyny odcinek w miarę równy to miejsce gdzie prędkości wynikającej z grawitacji jest na tyle dużo, że nie ma co pedałować. Jako, że wszyscy jeżdżą na sztywniakach, to nie ma co tam dokręcać, bo się tylko odciąża tył, podbija tyłek, nie amortyzuje sie zbytnio i tylko się zwalnia, narażając się na wytrzepanie przez korzenie i stratę przyjemności z jady. Dlatego jeździ się jak jeździ, do tego ostatnio spadło sporo liści i jest dosyć ślisko i niepewnie. klexuh, uwierz droga nie jest tak równa jak się wydaje na tym filmie.
Ogólnie do ciebie rudy, dziwie sie, że nie zamocowaliście aparatu do kasku i nie zrobiliście helmetcam'u - na pewno lepiej byłoby widać trasę, prędkość, jazdę i urozmaicenie. Ujęcia też takie troche z dupy, mogły być rano, byłoby jaśniej. Też sie dziwie że pojechaliście przez bunkier, a nie na cesarke - lepsza trasa tam jest. Poza tym to nawet nie ma źle, mogło by być lepiej jakbyście mieli ujęcia z góry a nie z dołu, no i lipa że tylko we 2. Na następny film dajcie znać to skroimy coś lepszego, większą paką. No i szkoda, że nie było motywu "Niech pan skacze" albo kiery 880mm, ale i tak nie ma źle. Jak dla mnie 5.5/10 Ride 4 fun!
GH a staraliscie sie najpierw dogadac z lesniczym?? czasem daje to o wiele lepsze efekty bo jezeli byscie wszyzstko dobrze przedstawili to mozliwe ze by pozwolil na drobne zmiany trasy xD.
czarny09 po tym co sie działo z psami itd, to wolimy nie, dlatego że jak już po wsi jeździli i pytali kto tu ma rower i na nim skacze, to się boimy że jak ktoś tam się pojawi to go od razu zwiną za te hektary wyciętych lasów, miliony m3 przekopanej ziemi itd... Nawet już w gazecie coś o tym było, że nadleśnictwo tam jest złe, zezwala na wycięcie ileś tam hektarów lasu na jakiś ośrodek zdrowia, a nie zezwala na wycięcie kilku drzewek pod trase zjazdową.